Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
rozdělení stránek
21. říj 2013 12:08 #111938
Ahoj řeším problém. Mám vstupní stránku a na ní dva odkazy. Jeden na verzi českých stránek a druhej odkaz na verzi slovenskou. Mám dvě složky na xamppu, jedna s českýma a druhá se slovenskýma stránkama. Každý web má virtuemart. Když chci změnit ve slovenských stránkách prioritní měnu VM na EURA, změní se mi ta měna i v českých stránkách. Nevíte někdo proč to dělá?
21. říj 2013 12:11 - 21. říj 2013 12:12 #111939
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Na dvě jazykové verze nejsou potřeba dvě instalace Joomly. Použít hlavní stránku jako rozcestník... zahodil jste do smetí to nejdražší co na webu máte.
Nemáte náhodou pro obě instalace společnou databázi?
Nemáte náhodou pro obě instalace společnou databázi?
21. říj 2013 12:19 #111940
Odpověď od Jakub Gruber
Začátečník
Já to tak nechtěl dělat. Ale potřebuji mít na webu dvě měny, v jedné nabídce českou a ve druhé Eura, a VM to neumí. A nechci tam mít měnič měny... Jo asi to bude stejnou databází. Stačí když změním databázi?
21. říj 2013 12:41 #111943
Odpověď od Bong
Moderátor
No jestli to chápu dobře, máte společné tabulky databáze pro obě instalace, ale v tom případě se změna na jednom webu projeví i na tom druhém. Buď oddělit úplně, nebo použít nějaké rozšíření pro multiweby,
Nejnovější příspěvky