Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Rozšíření detailu produktu Virtuemart

15. říj 2013 13:42 #111802
Dobrý den,

nevíte prosím někdo, jak by se dal rozšířit detail produktu ve Virtuemartu 2 o nějaký modul či doplněk, který by umožnil přidat funkci?

Příklad je zde: www.flowerfete.co.uk/galaxy-orchids.htm

Jedná se o to, že když přejde zákazník do detailu produktu, tak krom ceny a vložení do košíku (na příkladu krok 1) bych potřeboval ještě přidat kalendář (datum doručení) (na příkladu krok 2) a nabídnout další produkty (na příkladu krok 3) které se k výrobku hodí s tím, že si je zákazník poze zaškrtne (viz. příklad).

Prolezl jsem kde co, ale nic vhodného jsem zatím nenašel. Snažil jsem se i přidávat vlastní pole v kartě produktu ale má to svá omezení. Například u kalendáře když chci pro daný produkt nastavit datum který jako obchodník jsem schopen dodávat, tak to musím dělat u každého produktu zvášť a navíc editovat každý den.

Moc prosím o radu

15. říj 2013 23:01 #111820
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
nedavno tady byl uplne ten samy dotaz dokonce vsechny tri ,prohledejte forum cca 2 tydny zpetne.

a skoncilo to na tom, ze to co pozadujete neni k mani a je treba brat asi to co je, pripadne si to nechat udelat na miru

jinak kalendar mate i v polich zakaznika a muze datum doruceni vyplnovat jak zadava fakturacni udaje. Dalsi produkty by se daly udelat z Podobnych produktu v zalozce Vlastni pole (uprava php)

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.