Dobrý den,
předělávám statický web modelářského klubu, jehož jsem členem na Joomlu. Jako guestbook využívám Vitabook. Při kopírování příspěvků ze starého Guestbooku jsem zjistil, že je problém s pagination. Pod příspěvky se nezobrazí navigace směřující na jednotlivé listy s příspěvky. Template je siteground-j16-41 -
www.joomskins.com/sg-greenfield-free-joo...-joomla-2-5-template
. Testovací verze webu je na poddoméně
www.kpm.kpmopava.cz/
.
Pokud přepnu na nějaký defaultní template, je vše OK, ale mnou použitý má problém. Totéž se děje i při použití původního template bez mnou provedených drobných úprav (barvy nebo velikosti oken, atd.)
Pagination je řešena v css souboru i některých PHP template. Na webu Vitabooku jsem se dočetl, že přejímá chování z použitého template. Řádky k pagination se vyskytují v těchto souborech (css je použité + 2x zálohy):
V PHP se zatím ještě mnoho neorientuji. Předpokládám nějakou chybu (v css se nezdá být) nebo něco chybějícího, např. v nějakém PHP.
Prosím o radu, jak postupovat dále. Jedná se o nekomerční web s minimalizací nákladů, proto volíme vše free (vyjma hostingu), já z toho budu mít pouze pochvalu před nastoupenou V3Skou.
Pěkný den přeji
Daniel