Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Problém s pagination u Vitabook

09. říj 2013 01:02 - 09. říj 2013 01:03 #111662
Problém s pagination u Vitabook od von Gratz
Uživatel
Dobrý den,

předělávám statický web modelářského klubu, jehož jsem členem na Joomlu. Jako guestbook využívám Vitabook. Při kopírování příspěvků ze starého Guestbooku jsem zjistil, že je problém s pagination. Pod příspěvky se nezobrazí navigace směřující na jednotlivé listy s příspěvky. Template je siteground-j16-41 - www.joomskins.com/sg-greenfield-free-joo...-joomla-2-5-template . Testovací verze webu je na poddoméně www.kpm.kpmopava.cz/ .

Pokud přepnu na nějaký defaultní template, je vše OK, ale mnou použitý má problém. Totéž se děje i při použití původního template bez mnou provedených drobných úprav (barvy nebo velikosti oken, atd.)

Pagination je řešena v css souboru i některých PHP template. Na webu Vitabooku jsem se dočetl, že přejímá chování z použitého template. Řádky k pagination se vyskytují v těchto souborech (css je použité + 2x zálohy):

V PHP se zatím ještě mnoho neorientuji. Předpokládám nějakou chybu (v css se nezdá být) nebo něco chybějícího, např. v nějakém PHP.

Prosím o radu, jak postupovat dále. Jedná se o nekomerční web s minimalizací nákladů, proto volíme vše free (vyjma hostingu), já z toho budu mít pouze pochvalu před nastoupenou V3Skou.

Pěkný den přeji

Daniel

13. říj 2013 21:02 #111768
Odpověď od von Gratz
Uživatel
V template.css přepsány řádky týkající se pagination těmito řádky:

.pagination {
}

.pagination ul {
float: left;
clear: both;
display: block;