Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Monitoring více webů

08. říj 2013 21:07 #111658
Monitoring více webů od Pavel
Zkušený uživatel
Dobrý večer,
na stránkách www.bongovo.cz jsem narazil na komponentu JMonitoring pro správu většího množství webů, ale stránka komponenty je bohužel již delší dobu mimo provoz a protože má angličtina je mizerná, tak se Vás zkušenejších chci zeptat, zda nevíte o něčem podobném, třeba i placeném.
Předem moc děkuji.

09. říj 2013 05:59 #111663
Odpověď od Bong
Moderátor
To bylo rozšíření z rodiny Site monitoring . Určitě se tam najdou rozšíření, které umí podobné věci, záleží co nejvíce očekáváte. Mě to zaujalo hlavně, že bylo možné hromadně aktualizovat Joomly různých verzí z jednoho místa (to třeba umí Watchful Client).

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

09. říj 2013 10:05 #111671
Odpověď od Cony
Moderátor
Existují na to i webové služby, např. joomlamonitor.com nebo watchful.li - k té patří asi ten Watchful Client.

Osobně jsem zkoušel rozšíření SP Staging, které umožňuje v jedné Joomle nainstalovat managera ostatních webů, zobrazovat co je na nich instalováno a v jaké verzi a aktualizovat nebo distribuovat aktualizace. Myšlenka není špatná, ovládání mi ale přijde strašně krkolomné.