Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Komponentu pro aukci s CZ překladem
04. říj 2013 11:09 - 04. říj 2013 11:11 #111561
Ahoj, nevíte někdo o kvalitní komponentě pro aukci v Joomla 2.5x už s češtinou. Vůbec nevadí cena 
Děkuji za rady. Sláva
Děkuji za rady. Sláva
04. říj 2013 11:58 #111562
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Staci pohledat tam kde se ma.
joomla.org
04. říj 2013 14:36 #111563
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Ale já tam byl. To už dnes dělám skoro vždy. Dokonce mám i něco vytipovaného, ale hledám něco s čím by někdo z vás měl dobrou zkušenost a k čemu bych nemusel dodělávat překlad. O peníze mi tu nejde, ale o kvalitu. Díky za radu.
04. říj 2013 15:00 #111564
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tak prvotne bych dbal na to, aby komponenta fungovala jak ma a delala co chci a preklad je az to posledni na co bych koukal. Preklad vam udela nekdo vzdy.
04. říj 2013 15:12 #111566
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Ahoj, promiň, ale psal jsem: "... hledám něco s čím by někdo z vás měl dobrou zkušenost a k čemu bych nemusel dodělávat překlad" Věta je postavena tak, že nejdříve mi jde o zkušenost a teprve potom až potom bude řešit překlad.
Tedy než začnu něco testovat (dělám to na locale), tak si mohu ušetřit práci díky nečí zkušenosti s podobnou komponentou.
Např. mě zaujalo:
www.jextn.com/joomla-auction-component-extensions-downloads
www.thefactory.ro/shop/joomla-components/auction-factory.html
extensions.joomla.org/extensions/e-commerce/auction/18769
Teprve jako druhou věc beru v úvahu překlad. On zabere docela dot času, ale nebráním se i překladu za odměnu.
Rozumíš mi. I tak ti děkuji ta reakci. Jsem rád za jakoukoliv odpověď a radu.
Tedy než začnu něco testovat (dělám to na locale), tak si mohu ušetřit práci díky nečí zkušenosti s podobnou komponentou.
Např. mě zaujalo:
www.jextn.com/joomla-auction-component-extensions-downloads
www.thefactory.ro/shop/joomla-components/auction-factory.html
extensions.joomla.org/extensions/e-commerce/auction/18769
Teprve jako druhou věc beru v úvahu překlad. On zabere docela dot času, ale nebráním se i překladu za odměnu.
Rozumíš mi. I tak ti děkuji ta reakci. Jsem rád za jakoukoliv odpověď a radu.
06. říj 2013 11:06 #111604
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Požadavky na aukce se tu čas od času objeví:
www.joomlaportal.cz/index.php/forum/advs...ildforums=1&start=15
Myslím, že na nějaku extra radu (a češtiny) budete čekat marně. Projděte si ty, které se vám líbí a vyzkoušejte jejich dema.
Myslím, že na nějaku extra radu (a češtiny) budete čekat marně. Projděte si ty, které se vám líbí a vyzkoušejte jejich dema.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
06. říj 2013 15:51 #111624
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Děkuji za radu. Čeština není až takový problém, ale kvalitní komponenta bude na delší studium. Nicmeně pár tipů už mám. Pokud se mi podaří něco vhodného vybrat, tak k tomuto tématu poskytnutu své zkušenosti, rady i pohled. Nechci jen žádat o rady, ale bude-li to v mých silách, tak rád přispěji i svou pomocí. Ne vždy jsem mohl reagovat a omlouvám se za některá témata, která zůstala otevřená (různé důvody). Časem se k nim určitě vrátím a doplním je o své postřehy a návrhy.
Nejnovější příspěvky