Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Rozšíření na databázi cviků a profily uživatelů

18. zář 2013 17:59 #111205
Zdravím všechny,

mám na vás velkou prosbu. Potřebuji pomoct s výběrem optimálních rozšíření. První rozšíření potřebuji na databázi posilovacích cviků. Cviky potřebuji samozřejmě rozdělit do partií. Takže úvodní stránku si představuji, že tam buď bude obrázek lidského těla s odkazy na jednotlivých svalových partií, případně bude stačit, když tam budou vedle sebe obrázky s popisem - Cviky na ruce, Cviky na nohy ... Když uživatel rozklikne partii, měla by se mu otevřít tabulka se cviky (případně rejstřík). Po rozkliknutí kteréhokoliv cviku se mu zobrazí cvik. Samozřejmostí je rychlá orientace a rychlá změna cviků. Hledal jsem a dobře vypadalo SobiPro. Znáte nějaké lepší řešení pro tuto oblast? Nebráním se za kvalitu zaplatit.

Druhý rozšíření, které hledám je vylepšení uživatelské části. Byl bych rád, kdyby si uživatel mohl v časových rozestupech přidávat údaje o mírách jednotlivých svalových partiích a ideálně i přidat fotku. Např. Šířka pasu, objem bicepsu, váha ... Jak jsem již zmínil, každý jednotlivý záznam by byl časově rozlišen.

Druhá funkce, za kterou bych byl rád je vytvoření statické tabulky všech cviků, kde by si uživatel mohl ke každému cviku napsat například, s jakou váhou cvičil atd. Prostě aby tam měl u každého cviku editovatelný údaj, který bude měnit podle libosti. Cviky bych klidně přidal ručně, určitě by to nemuselo být propojeno s databází. Hlavně ať si tam může návštěvník něco napsat, uložit a příště to tam bude zase mít a může to přepsat.

Děkuji všem za nápady a odpovědi.