Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Nefunkční menu

11. zář 2013 11:11 #110921
Nefunkční menu od Kamil Kořínek
Uživatel
Ahoj,
mám problém s nefungujícím menu.
Provozuju stránky na Joomla 2.5.11 se šablonou JA_Purity_II.
Horní rozbalovací menu funguje na všech stránkách s vyjímkou jediné - tam se po najetí myší nic neděje.
Na této stránce mám vložený php skript pomocí extenze Sourcerer. Součástí tohoto skriptu jsou taky odkazy na jquery a pugin datatables.

Výsledkem je, že jQuery šlape, ale menu se mi na této stránce nerozbalí :(

Předem děkuju za jakoukoli radu.

Kamil

11. zář 2013 11:19 #110922
Odpověď od Cony
Moderátor
Myslím že jste si odpověděl sám - pravděpodobně za to může jQuery, které se na dané stránce hádá s MooTools obsaženými v Joomle. Zkuste buď jQuery nepoužívat (to mi přijde rozxumější, pokud už máte MooTools, proč tahat další balík dat), nebo použít v jQuery noConflict() mód.
Poděkovali: Kamil Kořínek

11. zář 2013 13:04 #110926
Odpověď od Kamil Kořínek
Uživatel
Mockrát děkuji za rychlou odpověď.
Chvíli mi trvalo než jsem zjistil jak správně použít noConflict mód, ale nakonec se zadařilo a vše šlape jak má :-)

Nejprve jsem zkusil pomocí extenze vypnout MooTools, ale bohužel to problém nevyřešilo.

Ještě jednou díky :)