Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

phoca gallery . error 2032

07. zář 2013 19:21 #110842
phoca gallery . error 2032 od Michal Ruzicka
Uživatel
ahoj, z niceho nic mi nejdou hromadne pridavat obrazky do phoca gallery 3.2.6. V hromadnem nahravani mi to hlasi error 2032 , u java nahravani to hlasi chybu taky. nasel jsem par anglickych diskuzi, ale bohuzel z nich nejhsem moc chytry, nesetkal se prosim s timto uz nekdo? dekuju za pomoc

07. zář 2013 20:47 - 07. zář 2013 20:49 #110844
Odpověď od H13
Admin
Ahoj,

podle těch různých fór to vypadá spíš jako flash chyba - co jsem to tak pročítal, tak jde o to, že ten flash (možná i java - nevím) se snaží komunikovat s souborem, který není na serveru dostupný - zkus se podívat jestli máš všechny soubory na serveru (zkus přeinstalovat phoca gallery), zkus se podívat jestli jsou přístupný, jestli tam není nějaký omezení ze strany serveru, atd. :idea:

EDIT:
help.adobe.com/en_US/FlashPlatform/refer...3/runtimeErrors.html

podle tohodle to je ale spíš záležitost flashe, hlásí ti to u java to stejný?

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

08. zář 2013 21:31 #110873
Odpověď od Michal Ruzicka
Uživatel
no problem je ten ze phoca gallery ted nejde ani preinstalovat:( ale u javy to hazelo jinou hlasku kterou ted uz bohuzel nezjistim:(