Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

RSS zprávy přímo do Joomly jako článek, nebo aktua

07. zář 2013 12:19 #110829
Dobrý den.

Pochybuji, že by se to neřešilo, spíše nevím jak správně formulovat dotaz protože jsem nic nenašel.
Jde o to zda by šlo dostat do Joomly jako jednotlivé články v nějaké sekci RSS zprávy z jiného webu. Jde o tiskové zprávy státního portálu, takže práva nechme stranou.

Děkuji za případné rady a pomoc.

07. zář 2013 12:47 #110831
Odpověď od Bong
Moderátor
To víte, že řešilo. Zkuste se podívat například na FeedGator , A nebo něco jiného z kategorie Automatic Articles .

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

07. zář 2013 14:03 #110835
Odpověď od Alias75
Nováček
Hned na první odpověď trefa do černého . Super. Díky. Jen musím pohledat nějaký manuál, protože jsem nepochopil ani systém jak a kam vkládá stažené zprávy.

07. zář 2013 15:41 #110837
Odpověď od Alias75
Nováček
Tak mimochodem jsem našel celkem dobrý i když hodně všeobecný návod ZDE .

Ale potýkám se s zobrazováním tam kde nechci. Respektivě se články zobrazují správně, ale zároveň se zobrazuje cosi i na úvodní stránce, což není to co bych chtěl. Takže se potřebuji zbavit jen těch článků na úvodní obrazovce. Poradíte ještě jednou ??

Děkuji

07. zář 2013 17:57 #110841
Odpověď od Bong
Moderátor
:-) Jak to mám z obrázku poznat? Chyba 301, třeba byl článek přesunut jinam, co já vím, co se stane po kliknutí na číst dál?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.