Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

TinyMCE nepíše tučně a neumí skrýt rám tabulky

26. srp 2013 19:20 #110336
Dobrý den,

mám problám s editorem TinyMCE (plně počeštěn) - když například udělám tabulku a ve vlastnostech nastavím rámeček "žádny", vykreslení mřížky "žádná" přesto mi ve výsledku na webových stránkách onu tabulku (rám a mřížku) ukáže.
Dále pokud například nastavám v TinyMCE tučné písmo, tak v smotnám editoru se písmo "zatuční", ale na stránkách už tučně vidět není.

Pokud by mi s tím někdo uměl poradit, budu mu vděčný. Předem děkuji, všem za ochotu.

Jedná se o tyto stránky.
Tabulka k nahládnutí zde .

26. srp 2013 21:54 #110341
Odpověď od Cony
Moderátor
Může za to Vaše šablona, je v ní nastaveno orámování tabulek napevno (na řádku 2589 v souboru template.css) a tučnost písma (pravidlo font-weight: inherit; na řádku 11 tamtéž).

27. srp 2013 19:46 #110375
Odpověď od lllll
Nováček
Dobrý den,

na řádku 2589 mám toto:
.dd-article th, .dd-article td - toto je řádek 2589
{
padding: 2px;
border: solid 1px #8C8C8C;
vertical-align: top;
text-align: left;
}

Co mám tedy změnit? Mám umazat celý řádek s border??

Ná řádku 11 mám poze toto:
min-height: 100%; jinak ten kod, který jste psal mi to v souboru template.css vubec nenajde.

Co mám tedy změnit zde?

Děkuji

27. srp 2013 21:35 #110378
Odpověď od Cony
Moderátor
Můžete např. umazat ten řádek s border, podívejte se pak ale na stránky, kde všude se Vám to projeví. Ten druhý řádek je ve style.css, překoukl jsem se.
Poděkovali: lllll

28. srp 2013 11:11 #110390
Odpověď od lllll
Nováček
pravidlo font-weight: inherit jsem smazal - cokoliv ted v TinyMCE označím tučně je tučné, navíc se mi zatučnilo i znění anktety, to ovšem nevadí.

Co se tabulky týče - po umazání řádku s border mi skutečně orámování zmizelo, ovšem teď když u nějaké tabulky orámování mít chci, tak pro změnu vidět není.

Upravy CSS mi zatím splnily učel a do budoucna uvidíme. Děkuji Vám za ochotu a pomoc.