Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Komponenta na pozici modulu
15. srp 2013 21:04 #110070
Dobrý den,řeším docela dlouho problém s přiřazením komponenty na jinou pozici než na tu obvyklou.Potřeboval bych komponentu recenze přesunout na konec stránky,ale opravdu se mě nedaří. Umí někdo prosím poradit?
děkuji
děkuji
15. srp 2013 21:38 #110071
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Aby se obsah nějké komponenty zobrazil v prostoru modulu, musíte použít modul pro danou komponentu.
Komponentu receze neznám, ale kdybyste svůj dotaz položil konkrétněji, nejlépe s odkazem, či alespoň obrázkem co a jak chcete vytvořit z kterých konkrétních komponent, modulů a šablony...
Komponentu receze neznám, ale kdybyste svůj dotaz položil konkrétněji, nejlépe s odkazem, či alespoň obrázkem co a jak chcete vytvořit z kterých konkrétních komponent, modulů a šablony...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
15. srp 2013 22:01 #110072
Odpověď od Miroslav Penc
Uživatel
jedna se o komponentu Rsmonials zde je na mych strankach
aspenglow.cz/reference
,Má i svuj modul ktery jsem umistil na hlavní stranku. Já ale potřebuji tuto komponentu umístit na
aspenglow.cz/doomecek
až uplně na konec stránky.
15. srp 2013 22:22 #110073
Odpověď od Cony
Moderátor
Můžete postupovat opačně, tedy na vše ostatní na stránce použít moduly a výstup komponenty použít kde potřebujete (můžete toho docílit např. variantou šablony).
Nebou použít iframe, nebo tento plugin .
Nebou použít iframe, nebo tento plugin .
17. srp 2013 21:40 #110135
Odpověď od Miroslav Penc
Uživatel
Bohužel mám problém s tím že pod Mainbody mě nejde žádný modul,nezobrazuje se ani článek,místo toho se tam vytvoří jen odkazy. Plugin jako takovž funguje,ovšem v této situaci je nepoužitelný. viz
aspenglow.cz/doomecek
uplně dole.Mohl by jste prosím poradit? Dám v případě potřeby i admin práva.Moc děkuji ze ochotu
17. srp 2013 22:32 #110137
Odpověď od Cony
Moderátor
Nevím co je myšleno tím MainBody, pokud se ale něco nezobrazuje jak má, je to otázkou šablony. Ta Vaše je příšerně složitá, nejspíš nějaký framework (RocketTheme?), ale měl by jste hledat v ní.
18. srp 2013 08:57 #110146
Odpověď od Miroslav Penc
Uživatel
ano je opravdu příšerně složitá,přesně tak Rockettheme,vyznat se v ní je oříšek. mainbody myslím hlavní pozici komponenty,pod ní nejde žádnej modul
Nejnovější příspěvky