Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Joomla 2.5.12 vysla, nevysla?
Takze byla aktualizace a jen maji neco posranyho, ze to joomla neukazuje nebo nebyla? Nebo byla a stahli to?
dik
:: bývalý člen Joomlaportalu ::
www.q3.cz/images/91joomla.gif
Chtel jsem informaci a ne mistrovani a tvrzeni o tom, ze se dohaduji, kdyz jsem predlozil odkaz i dukaz o tom, ze ji mam nainstalovanou.
radek178 napsal: Dobre a ty odkazy ke stazeni jsou co? S popisy STABLE PACKAGE UPDATE? Dohadujes se ty, ne ja. Ja dal dukazy. Nicmene diskuzi koncim, protoze je zbytecna a neminim se dohadovat o necem, co vim, ze mam nainstalovane a kdokoliv si to taky muze stahnout z vyse uvedenyho odkazu. Ja si ten odkaz nevymyslel.
Chtel jsem informaci a ne mistrovani a tvrzeni o tom, ze se dohaduji, kdyz jsem predlozil odkaz i dukaz o tom, ze ji mam nainstalovanou.
Můžu vás požádat a změnu tónu Vašich příspěvků.
Děkuji
Tohle je velice pratelsky prispevek k tematu.
Chcete inormaci nebo se dohadovat. Takže ještě jednou, nová verze Joomla zatím nevyšla!
Nicmene jak jsem rikal, tak s diskuzi koncim. Takze timto zadam i ja o zmenu tonu prispevku. Dekuji. Klidne tohle tema muzete smazat.
Napriklad cony to bez problemu vysvetlil.
Oficiální doporučení Akeeba je NEINSTALOVAT tyto nabízené aktualizace. Pokud se Vám to již podařilo raději se vrátit na verzi 2.5.11 (obnovením ze zálohy nebo aktualizací pomocí kompletního instal. balíčku Joomly 2.5.11).
Cony napsal: Tak teď už máte oficiální 2.5.13 a 3.1.4
Diky, objevil jsem to. Mazane preskocili verzi 12
Nejnovější příspěvky