Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Zásadní problém s RSS v joomla 2.5.11
16. čvc 2013 10:57 #109309
Ahoj všem,
na poslední webu co jsem tvořil sem i objevil nějaký zvláštní problém s RSS. Jednak to nezvládá češtinu (databázi mám na utf8_general_ci) a druhak se mi zdá ten kód nějaký rozbitý.
Můžete na to někdo mrknout? Setkal jste se s tím už někdo?
Díky moc za radu, nic jsem k tomu nenašel tak se obracím sem
Marek
na poslední webu co jsem tvořil sem i objevil nějaký zvláštní problém s RSS. Jednak to nezvládá češtinu (databázi mám na utf8_general_ci) a druhak se mi zdá ten kód nějaký rozbitý.
Code:
http://kulatestolyvysociny.cz/?format=feed&type=rss
Můžete na to někdo mrknout? Setkal jste se s tím už někdo?
Díky moc za radu, nic jsem k tomu nenašel tak se obracím sem
Marek
16. čvc 2013 11:53 #109313
Odpověď od Cony
Moderátor
Někam se Vám tam vloudilo odřádkování. Na začátku RSS kanálu máte odřádkování navíc. Neupravoval jste nějaké soubory (index.php nebo pod.)?
19. čvc 2013 10:41 #109400
Odpověď od Wild_man
Uživatel
ne ale používám tam rockettheme launcher, což je upravená instalace joomly s jejich moduly, možná tam mají v tom chybu můžete mi poradit jaké soubory se starají o generování RSS abych je mohl nahradit originálními případně je jinak zkontrolovat, komponentou Ninja Syndicator to není používám ji na jiném webu se stejným složením komponent a je to v pohodě
19. čvc 2013 10:51 #109401
Odpověď od Cony
Moderátor
To může být v podstatě kdekoliv "po cestě". Zkuste si zkontrolovat index.php, jestli sedí proti distribuci. Případně pak stáhnout stránky na local a něčím porovnat soubory (např. Total Commander to umí).
19. čvc 2013 16:41 #109420
Odpověď od Wild_man
Uživatel
na locale to mám a blbne to také, můžete mi blíže napsat jak efektivně porovnat ty soubory, nikdy předtím jsem to nedělal a hodilo by se mi to asi i na další věci, máte nějakou osvědčenou metodu
děkuji Marek
děkuji Marek
19. čvc 2013 17:00 - 19. čvc 2013 17:00 #109422
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Modull RSS je použitý Joomlovský? Pak nemusíte ani porovnávat. Vezměte instalačku poslední Joomly a nainstalujte ji jako jiné rozšíření. Případné rozdílné soubory systému se nahradí originálem.
Na chod dalších modulů a šablony to nebude mít vliv.
Na chod dalších modulů a šablony to nebude mít vliv.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
15. srp 2013 16:36 #110053
Odpověď od Wild_man
Uživatel
taky mě to napadlo, zkusím to teď na poslední verzi jen si to radši stáhnu na local kdyby se to nějak rozbilo alespoń uvidím jeslti to třeba není serverem nebo tak
hodím sem pak info, kdyby měl někdo podobný problém
hodím sem pak info, kdyby měl někdo podobný problém
Nejnovější příspěvky