Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Důležité Súbory na stiahnutie k článkom

09. čvc 2013 21:48 #109152
Súbory na stiahnutie k článkom od Andrea
Nováček
Prosím vás vie mi niekto poradiť nejaké rozšírenie aby som mohla pridať napríklad PDF k článku a používatelia by si ho vedeli odtiaľ stiahnuť? Ďakujem.

09. čvc 2013 22:24 #109154
Odpověď od Bong
Moderátor
No třeba Attachments , nebo i hromada dalších z kategorie Downloads

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

10. čvc 2013 12:10 #109163
Odpověď od Andrea
Nováček
Ďakujem, lenže ja som si Attachments stiahla, nainštalovala, všetko OK, ale keď pridám download, všetko vypíšem tak ako mám a potom dám uložiť tak mi to vyhodí vždy chybu:

ERROR: Unable create or setup upload directory (/home/data/data/html/asex.sk/public_html/attachments)! (ERR 30)

Takže vôbec neviem čo s tým a v čom je problém.

10. čvc 2013 12:20 #109164
Odpověď od Cony
Moderátor

andreah77 napsal: ERROR: Unable create or setup upload directory (/home/data/data/html/asex.sk/public_html/attachments)! (ERR 30)

CHYBA: Nelze vytvořit nebo nastavit složku pro nahrávání - Joomla prostě nemůže vytvořit složku attachments v kořenovém adresáři, vytvořte jí ručně a nastavte ji práva tak, aby do ní Joomla mohla zapisovat.
Poděkovali: Andrea

10. čvc 2013 12:36 #109165
Odpověď od Bong
Moderátor
Složka attachments existuje? Zkuste ji když tak vytvořit ručně, třeba to pak půjde.

Ale spíše máte problém s hostingem, můžete zkontrolovat oprávnění a vlastnictví, nebo kontaktovat podporu, jak se píše například zde: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/12-i...eate-directory#24137

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Andrea

10. čvc 2013 12:38 #109166
Odpověď od Andrea
Nováček
Ďakujem veľmi pekne, že ma to takto nenapadlo, už mi to funguje :)