Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
JComments Latest - stylování
28. čvn 2013 10:04 - 28. čvn 2013 10:08 #108947
Dobrý den,
potřeboval bych prosím od někoho radu jak udělat, aby v modulu JComments Latest začínali jednotlivé komentáře hned pod sebou a né tak jak je na obrázku, že je mezi nimi velká mezera.
Druhým problémem, který asi souvisí i s prvním je to, že mi komentář nezačíná na řádku se zelenou odrážkou...
Náhled:
Používám verzi Joomla 2.5 a JComments Latest 3.0.1.
Děkuji všem za radu.
George
potřeboval bych prosím od někoho radu jak udělat, aby v modulu JComments Latest začínali jednotlivé komentáře hned pod sebou a né tak jak je na obrázku, že je mezi nimi velká mezera.
Druhým problémem, který asi souvisí i s prvním je to, že mi komentář nezačíná na řádku se zelenou odrážkou...
Náhled:
Používám verzi Joomla 2.5 a JComments Latest 3.0.1.
Děkuji všem za radu.
George
28. čvn 2013 10:20 #108948
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Zpravidla úpravou šablony modulu. Ale bude lépe když dáte odkaz na stránku se "špatným" zobrazením modulu. Z obrázku vám bližší informace nikdo neřekne.
28. čvn 2013 13:48 - 28. čvn 2013 13:49 #108958
Odpověď od Bong
Moderátor
Já nejsem ten pravý pro podobné rady, na to jsou tu jiné kapacity. Stačilo napsat "odkaz v podpisu".
28. čvn 2013 15:43 #108960
Odpověď od p1rak
Uživatel
Tam mi to funguje jak chci (joomla 1.5) ale na webu
Fotbalové turnaje
(Joomla 2.5.11) mi to hapruje.
25. čvc 2013 13:18 #109582
Odpověď od p1rak
Uživatel
Pomůže mi prosím někdo úspěšně vyřešit tento kosmetický problém. Problém se stylováním se mi objevil i při výpisu článků z kategorie... Přikládám náhled:
[img size=50kb] www.fotbaloveturnaje.cz/soubory/problem.png [/img]
[img size=50kb] www.fotbaloveturnaje.cz/soubory/problem.png [/img]
25. čvc 2013 17:40 #109592
Odpověď od Cony
Moderátor
Dejte odkaz kde je to vidět, stránky máte teď offline...
01. srp 2013 22:45 #109760
Odpověď od p1rak
Uživatel
Zde máte
odkaz
Jak uvidíte, tak mi to hapruje v pravém sloupci v modulu JComments Latest a i pod ním v modulu Články z kategorie (název: Mohlo by Vás zajímat). Asi bude chyba někde v šabloně, ale jelikož nejsem nějaký profík, tak nevím co v čem upravit.
Chci jen dosáhnout toho, že tam nebudou mezi jedlotlivými příspěvky mezery a že text bude začínat na řádku se zelenou odrážkou.
Děkuji předem všem co mi pomohou.
Jak uvidíte, tak mi to hapruje v pravém sloupci v modulu JComments Latest a i pod ním v modulu Články z kategorie (název: Mohlo by Vás zajímat). Asi bude chyba někde v šabloně, ale jelikož nejsem nějaký profík, tak nevím co v čem upravit.
Chci jen dosáhnout toho, že tam nebudou mezi jedlotlivými příspěvky mezery a že text bude začínat na řádku se zelenou odrážkou.
Děkuji předem všem co mi pomohou.
14. led 2014 09:36 #113774
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Odpověď od fire150
Pokročilý uživatel
Pohrajte sa s css: templates/verze_9/css/tempale.css na riadkoch 1210 napr. bottom: -17px;
a v riadkoch 1224 - 1233 margin, padding , prípadne skontrolujte či modul jcomments nemá vlastné css, ešte by som zvážil použitie vlastnej triedy css ( přípona třídy modulu - u vás myslím ) a vytvoril bych pre tie moduli vlastné css = na koniec template css doplniť napr.
skúste sa pohrať , o priradení vlastnej triedy nájdete aj tu na portále dosť rád
a v riadkoch 1224 - 1233 margin, padding , prípadne skontrolujte či modul jcomments nemá vlastné css, ešte by som zvážil použitie vlastnej triedy css ( přípona třídy modulu - u vás myslím ) a vytvoril bych pre tie moduli vlastné css = na koniec template css doplniť napr.
Code:
.moja
{
font-size: 12px;
line-height: 120%;
color: #000000;
margin: -20px 0 0 5px;
}
Myslenie je najťažšou prácou aká existuje a práca ma fascinuje!
Celé hodiny sa vydržím pozerať, ako niekto pracuje
Nejnovější příspěvky