Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Kino
05. kvě 2013 09:08 #107336
Dobrý den, mám dotaz prosím nevíte o něčem co by bylo podobné stylem a funkčností tomuhle
www.dkteplice.cz/
Chtěl bych trochu zrekonstuovat stránky a tohle se mi moc líbí. Je to přehledné a dobře to vypadá.
.případně jiné způsoby ....díky ...
A prosím je nějaká možnost udělat to, že když kliknu na obrázek plynule se mi zvětší. Děkuji moc za rady.
www.dkteplice.cz/
Chtěl bych trochu zrekonstuovat stránky a tohle se mi moc líbí. Je to přehledné a dobře to vypadá.
.případně jiné způsoby ....díky ...
A prosím je nějaká možnost udělat to, že když kliknu na obrázek plynule se mi zvětší. Děkuji moc za rady.
05. kvě 2013 10:38 #107339
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
1. Zkuste si projít
rozšíření pro události
. Najdete k nim i různé moduly pro zobrazení. Pro maximální jednoduchost bych zřejmě sáhnul po iCagenda, která má již v základu podobné zobrazení událostí i možnost objednání lístků (v překladu registraci k události, překlad jde upravit). ale záleží na vás, co všechno potřebujete a očekáváte. Projděte si to.
2. Obrázek vám zvětší použitý plugin. Asi nejlepší, s nejmenšími nároky na obsluhu je mavik Thumbnails .
2. Obrázek vám zvětší použitý plugin. Asi nejlepší, s nejmenšími nároky na obsluhu je mavik Thumbnails .
05. kvě 2013 10:45 #107340
Odpověď od Petr Říbal
Uživatel
Díky moc za radu. iCagendu teď testuji. dokáže udělat program - události...ale nějak se mi lelíbí. Pravdou je, že jsem nic lepšího nenašel.... díky
05. kvě 2013 10:49 - 05. kvě 2013 10:52 #107342
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslím, že
v češtině z těch bezplatných najdete hlavně JEvents, redEVENT, iCagenda a GCalendar
. Zaměřil bych se tedy hlavně na tyto.
Poděkovali: Petr Říbal
05. kvě 2013 11:04 - 05. kvě 2013 11:06 #107344
Odpověď od Petr Říbal
Uživatel
Ona Icagenda je v pohodě ..ale neukazje se mi v programu zítřek....dnešek v pohodě ..ale zítřek ne .....bohužel ...a další dny stejně tak ....
www.kinolouny.cz
..tady už to běží.
...navíc další věc u kalendaře se neukazuje cas akce .....
..prave jsem chtel udelat radsi neco jako je na strankach www.dkteplice.cz ....tedy nejakou slide show ...
...navíc další věc u kalendaře se neukazuje cas akce .....
..prave jsem chtel udelat radsi neco jako je na strankach www.dkteplice.cz ....tedy nejakou slide show ...
05. kvě 2013 11:10 #107345
Odpověď od Bong
Moderátor
Trochu nerozumím. Na udané adrese se vše jeví naprosto v pořádku.
05. kvě 2013 11:13 #107346
Odpověď od Petr Říbal
Uživatel
ano dneska, ano ...ale zkuste si dát zítřek, atd .atd ....škáče to ....neukáže to 5.5. - 6.5. - 7.5. ale 5.5. v poradku a pak 8.5. 9.5. 13.5. ...i když mám zadáno že film se promítá ...
Zítra bude aktuální den dobře, ale dnes je zítřek zobrazen špatně a nebo vůbec ...
Zítra bude aktuální den dobře, ale dnes je zítřek zobrazen špatně a nebo vůbec ...
05. kvě 2013 12:56 #107348
Odpověď od Bong
Moderátor
V modulu kalendáře a modulu událostí se jeví vše správně.
V obsahu stránky komponenty při listování opravdu akce chybí. Vypněte si cachování v Joomle a vytváření SEF URL. Nebo alespoň vyčistěte cache a vyzkoušejte zobrazení při vypnutém SEF URL a třeba i jiné šabloně.
V obsahu stránky komponenty při listování opravdu akce chybí. Vypněte si cachování v Joomle a vytváření SEF URL. Nebo alespoň vyčistěte cache a vyzkoušejte zobrazení při vypnutém SEF URL a třeba i jiné šabloně.
06. kvě 2013 12:54 #107399
Odpověď od Petr Říbal
Uživatel
prosím poradíte mi kde ....? nejsem přímo autorem ....nemám práva superuser...ale neni problem se k nim dostat ...jsem prihlasen jako admin a nemuzu ani instalovat...nebo ne tak jako v joomle 1.5.... Díky moc Petr
06. kvě 2013 18:33 #107408
Odpověď od Bong
Moderátor
Na toto budete potřebovat vyšší práva, ale předejte problém vašemu administrátorovi. Ten by měl zajistit aby jím instalovaná komponenta běžela bez problémů. Máte tam placenou verzi PRO, takže máte nárok i na podporu ze strany autora.
Právě dnes vyšla nová verze iCagenda, aktualizujte tedy na poslední verzi a pokud máte vše správně nastaveno a zadáno a přesto je zobrazení chybné, zkuste nejprve pořešit, zda není problém v šabloně, nebo v SEF URL.
Právě dnes vyšla nová verze iCagenda, aktualizujte tedy na poslední verzi a pokud máte vše správně nastaveno a zadáno a přesto je zobrazení chybné, zkuste nejprve pořešit, zda není problém v šabloně, nebo v SEF URL.
Nejnovější příspěvky