Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Yootheme ZOO čeština

01. dub 2013 18:12 #106186
Yootheme ZOO čeština od Snick_cz
Uživatel
Ahoj
Právě jsem zprovoznil produktový katalog od ZOO a dal do něj pár desítek produktů. Jenže jsem češi a mi vadí ty anglické hlášky a popisky jako jsou SHARE THIS PRODUCT a další.
Nevíte v jakem souboru se dá přepsat?
Díky

01. dub 2013 18:31 - 01. dub 2013 18:31 #106187
Odpověď od Pavel M.
Začátečník
Nejjednodušší by bylo použít češtinu pro ZOO komponentu od Fenrise, ale po dnešním nahlédnutí na jeho web jsem byl docela překvapen že web změnil majitele, ovšem je 1.4.2013 (apríl) tak nevim co si o tom mám myslet... ;) , každopádně jeho čeština je nejlepší (nehledě na to že má komponentu ZOO osobně perfektně zvládnutou)... Více ti ale poví sám Fenris, ať taky nebajkařim... ;)

p4vel

01. dub 2013 18:37 #106188
Odpověď od Bart
Moderátor

P4VEL napsal: Nejjednodušší by bylo použít češtinu pro ZOO komponentu od Fenrise, ale po dnešním nahlédnutí na jeho web jsem byl docela překvapen že web změnil majitele, ovšem je 1.4.2013 (apríl) tak nevim co si o tom mám myslet... ;) , každopádně jeho čeština je nejlepší (nehledě na to že má komponentu ZOO osobně perfektně zvládnutou)... Více ti ale poví sám Fenris, ať taky nebajkařim... ;)

p4vel

Podle všeho to asi nebude jenom apríl (či jak by někdo řekl "fake"). Přišlo mi to i mailem (odebírám newsletter) a v něm stojí: "že web Fenris.cz má nového majitele"....

01. dub 2013 19:03 #106189
Odpověď od Snick_cz
Uživatel
Nevíte o někom kdy by ji měl staženou v PC? díky

01. dub 2013 19:48 #106191
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
nejde o april

Joomla! pro každého

01. dub 2013 21:35 #106194
Odpověď od Karri
Uživatel

Snick_cz napsal: Nevíte o někom kdy by ji měl staženou v PC? díky

Že se nestydíte, používáte komponentu za 120 Euro a je vám líto pár korun za překlad? Víte vy, co dá takový překlad práce?

01. dub 2013 22:17 #106195
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel

Snick_cz napsal: Ahoj
Právě jsem zprovoznil produktový katalog od ZOO a dal do něj pár desítek produktů. Jenže jsem češi a mi vadí ty anglické hlášky a popisky jako jsou SHARE THIS PRODUCT a další.
Nevíte v jakem souboru se dá přepsat?
Díky

Bych rekl, ze konkretne tato hlaska (a i jine) kterou zminujete neni v jazykovem prekladu, ale v komponete a lze si to prelozit primo v administraci.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

01. dub 2013 22:22 #106196
Odpověď od Bart
Moderátor
Jo stydět by se mělo více lidí. I za ty Tvoje češtiny, které někdo aktivně nahrál na share-server (a které jsem Ti nahlásil). Tohle je fakt sviňárna, parazitovat na práci druhých, když se na tom někdo tolik lopotí.

02. dub 2013 08:16 #106202
Odpověď od Pavel M.
Začátečník

Bart napsal: Jo stydět by se mělo více lidí. I za ty Tvoje češtiny, které někdo aktivně nahrál na share-server (a které jsem Ti nahlásil). Tohle je fakt sviňárna, parazitovat na práci druhých, když se na tom někdo tolik lopotí.

Tak nějak, sám sem si dělal asi 3 češtiny a raděj sem se na to vy... a koupil CZ od Fenrise, neb kvalitka je mimořádná a hlavně jsou tam správně přeložený výrazy, takže se nemůže stát, že někde bude něco přeloženo typu: "tato tiskárna má 9 jehličí..." :D

Navíc ty peníze co sem už za češtiny zaplatil bych stejně někde prokalil, a vůbec jich nelituji, usnadnily mi práci s komponentami v Joomle, naopak se cítim trapně, že za tak náročnou a kvalitní práci s překladem jsem zaplatil tak málo...

Pro mě osobně je to určité alespoň minimální poděkování autorovi češtin... ;) , a když už je někdo používá stažené z nějakých warez fór a používá je na svých stránkách které prodává dál zákazníkům, tak alespoň ze slušnosti by měl darovat "příspěvěk" autorovi češtin, ale to je stejnej případ jako MP3 a DivXy na netu, škoda slov... ;)

p4vel