Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Nemám Možnosti zobrazení

17. úno 2013 21:16 #104163
Nemám Možnosti zobrazení od KaKamila
Uživatel
Pěkný večer,
zmigrovala jsem na 2.5.6 ale už druhý večer tu řeším oříšek jak se asi nastaví že chci článek nastavit od datumu do datumu a zjistila jsem že mi chybí Možnosti zobrazení.

Máte prosím někdo tip co s tím pátrala jsem a googlovala ale nic k tomu jsem nenašla :-(

Budu ráda za každý tip.
Dík K.K.

17. úno 2013 21:34 #104164
Odpověď od Cony
Moderátor
1/ Aktuální verze je 2.5.9
2/ Nepíšete kde Vám Možnosti zveřejnění chybí, v administraci, nebo ve front end? Zkoušela jste standardní šablonu pro oboje?

07. říj 2013 07:04 - 07. říj 2013 07:04 #111631
Odpověď od Jan Bartuška
Uživatel
Mám stejný problém - po migraci mám v administraci pouze nabídky:
Možnosti článku
Nastavení stránky úpravy článku
Možnosti META značek

Tzn. úplně mi chybí:
Možnosti zveřejnění (nutné kvůli možnosti změny data a času!)
Obrázky a odkazy

Zkoušel jsem obě standardní šablony bez jakéhokoliv efektu.
Joomla! 2.5.14 Stable, PHP 5.2.17-0.dotdeb.0, oprávnění Správce

07. říj 2013 14:11 - 07. říj 2013 14:15 #111633
Odpověď od Bong
Moderátor
Jak jste migroval? Postupoval jste opravdu správně?
Vaše Joomla má doporučené PHP 5.3 + (minimálně 5.2.4 +), když už jdete jinam, vyplatí se jít za lepším.

Pro začátek vezměte instalační balíček Joomla 2.5.14 a nainstalujte jej jako kterékoli jiné rozšíření.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

08. říj 2013 06:41 - 08. říj 2013 06:48 #111639
Odpověď od Jan Bartuška
Uživatel
Migroval jsem pomocí jUpgrade, dle návodu, bez problémů.

Spustil jsem instalaci balíčku Joomla_2.5.14-Stable-Full_Package.zip, nějaká data odešla, chvíli se nic nedělo a pak se natáhl Správce rozšíření ve výchozím stavu bez jakékoliv zprávy o průběhu, úspěchu, chybě... Jakoby žádná instalace vůbec neproběhla. V editaci článku Možnosti zveřejnění stále chybí.

edit: Zkusil jsem instalaci nejnovějšího balíčku editoru JCE, průběh opět stejný - odešla nějaká data a za chvíli se natáhla výchozí stránka Správce rozšíření bez zprávy. Když dám vyhledat JCE ve Správě, nic to nenajde. Ergo instalace vůbec neproběhla. :(

08. říj 2013 15:12 - 08. říj 2013 15:27 #111649
Odpověď od Bong
Moderátor
Když neběží ani instalace, nebude váš hosting zrovna vhodný. Být vámi tak jej změním, nebo alespoň přejdu na tarif s parametry doporučenými pro Joomlu. Migraci také můžete provést na local, tam můžete vytvořit o mnoho příznivější podmínky než máte.

Podívejte se ještě do Správce rozšíření: Kontrola databáze, případně Správce rozšíření: Varování zda je vše v pořádku.

Ještě je tuším nově k dispozici komponenta redMIGRATOR, můžete vyzkoušet a též J2XML Importer.

Ještě stojí za to projít tento problém na fórech: www.google.cz/search?q=joomla+migration+...ions+article+missing

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.