Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
JCE mediabox lightbox
12. úno 2014 13:18 #114436
Odpověď od Tomáš
Začátečník
prostě a jednoduše , když mám pouze primární joomlu bez jakýkoliv přidavků , nahraju tam třeba Phoca gallerii , nastavím tam , at funguje ve slimboxu , tak mi vyskočí obrázek , který je nastavený , ale bez jakýho koliv rámu . Možná by bylo jednodušší se zeptat na přimý postup jak to vytvořit ...
12. úno 2014 13:20 #114437
Odpověď od Tomáš
Začátečník
Na stránce mám pouze Phoca Gallery , a pak JCE editor s mediaboxem ...nic jinýho sem tam nepřidával .
12. úno 2014 13:26 #114438
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Dejte sem (nebo jinam) alespoň screen jak vypadají ty obrázky bez rámečků, ať je zřejmé co máte na mysli...
Ono se v pluginech i Phoca Gallerii také dá nastavit jak bude vyskakovací okno vypadat. Jestli se jen nebavíme o vám nevyhovujícím vzhledu.
Ono se v pluginech i Phoca Gallerii také dá nastavit jak bude vyskakovací okno vypadat. Jestli se jen nebavíme o vám nevyhovujícím vzhledu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
12. úno 2014 13:42 - 12. úno 2014 13:44 #114440
Odpověď od Tomáš
Začátečník
Tady je ten screenshot
[img size=120x120] www.topart.cz/weby/screenshot.bmp [/img]
tady toho sem vždycky dosáhl , po nastavení přidavků ...a to sem vyzkoušel asi 4-6
jedinou možnost, kterou jsem ještě našel a nevyzkoušel , je přidání nějakého codu do indexu, který mi povolodí zvětšování obrázku v modálním okně
[img size=120x120] www.topart.cz/weby/screenshot.bmp [/img]
tady toho sem vždycky dosáhl , po nastavení přidavků ...a to sem vyzkoušel asi 4-6
jedinou možnost, kterou jsem ještě našel a nevyzkoušel , je přidání nějakého codu do indexu, který mi povolodí zvětšování obrázku v modálním okně
Nejnovější příspěvky