Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Hledame šikovné Joomlisty

04. zář 2010 22:59 - 04. zář 2010 23:16 #64230
Hledame šikovné Joomlisty od Reniezs
Uživatel
Zdravím všechny Joomlisty

Píšu sem s velikanskou prozbičkou za cilem najit nějakeho šikovneho člověka ktery umi s Joomlou. Jde o projekt zaměřeny na Fan stranky ke hram a jinym komunitnim navštěvovanym strankam. Vime že je v dnešní době velice těžka situace a bohužel bude možna ještě huře :-/ proto se timto snažime i vydělat aspon nějakou korunu a zaroveň dělame i to co nas bavi. Doufame že když vytvořime kvalitni komunitni stranky ktere budou navštěvovane a diky par reklamnim systemum ktere funguji velice dobře a vynašejí tak se nam tohoto cile povede dosahnout a budeme moci si dovolit vice než na začatku.

Jde o projekt do ktereho jsou začleněny hry ( prace tohoto vykendu ) a děla se na nich dale.

mountblade.cz/
blackprophecy.4fan.cz/forum/
aion.4fan.cz/forum/
bsg-o.4fan.cz/forum/
forum.mountblade.cz/smf/ ( bude přesunuto brzy na novou adresu ) SWTOR

a další...

u aionu se snažime jako u prvniho projektu dat dohromady nějake to templatko v joomle a postupně i na další stranky.. Je to rozsahly projekt tak snad vas neodradi.. administratoři i grafici jsou ale joomlisti bohužel nějak chybí a ti co jsou nebo rozumi administraci neumi s templatkama natolik aby to vyladili k dokonalosti.. Kontakt je ICQ 469-014-592 nebo E-MAIL


Prosime Vas.. pomozte nam. Velice děkujeme Fanspectrum

Powered by Fórum