Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Nabídnutí práce pro některého joomlaře

26. pro 2007 10:53 #26659
Ahoj. Hledám nějakého člověka (samozřejmě za finanční odměnu) k dodělání webu dělaném v joomla. Vytváří mi to jeden člověk, který slíbil hotovou práci na 24.12 , ale i když jsou 2 dny po termínu, na webu pracuje sporadicky/vůbec (zřejmě dělá na jiném projektu). Na webu zbývá asi 20 menších dílčích úkolů, vytvoření několika stránek (to bych mohl udělat i já sám) a obrázkových gelerií. Náhled webu je na joomla.drahy.net . Požaduji hlavně aktivní účast. Vše ostatní se dá domluvit. Díky.

26. pro 2007 11:19 #26660
Odpověď od Lukas N
Uživatel
Ahoj, myslim ze bych mohl nejak pomoci.

Jak s kontaktem ? Zrejme by bylo dobre nejak osvetlit podrobnosti ohledne tech "20ti menších dílčích úkolů"

LN

homepage: vtiger CRM OSS

26. pro 2007 13:07 #26662
Odpověď od Cufe
Admin
Dobrý den, mohu Vám nabídnout aktivní účast a vstřícné jednání za levný peníz...
Kontakt: coufalp(zavinac)centrum(tecka)cz

Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!

27. pro 2007 10:12 #26682
Odpověď od Karel Neugebauer - itx.cz
Nováček
V každém případě si prosím ověřte když někoho najímáte co to je za člověka a jestli vůbec ví co dělá, neb to co Vám zatím udělal vypadá na nějakého studentíka co ani neví základní věci (osobně bych mu za to nedal ani korunu a okamžitě ho vyhodil). Nemáte to v utf-8, v editoru nemáte RAW, šablona je zadarmo stažená odjinud a ani se nenamáhal opravit zásadní chyby atp.

Ono bohužel tady platí obecně že "levné" věci nejsou většinou kvalitní. Holt lidi co mají v tomto oboru nainvestovaného spoustu času, "levně" pracovat nemohou. I když je vlastně otázka co to je levně že. Počítejte s tím že komplexní instalace/konfigurace + grafiká šablona od profesionála bude stát od 10k nahoru.

Hodně zdaru při hledání dodavatele, příště ale nepište na fórum, protože se Vám s největší pravděpodobností ozvou jen takoví ti studentíci (neříkám že mezi nima není někdo šikovný, ale většina neví vůbec co dělá). Profesionálové nehledají poptávky na fóru, ti mají práce dost.

itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla

27. pro 2007 12:02 #26689
Odpověď od Cufe
Admin
Souhlasím s uživatelem XarlieN :)

Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!

Powered by Fórum