Přihlásit se

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 bezpečnostní vydání (29 lis 2023)

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. a 5.x.

Externí spolupráce

20. říj 2006 01:41 #12698
Externí spolupráce od Michal
Uživatel
Dobrý den,

hledám schopné a spolehlivé programátory pro tvorbu internetových řešení na systému Joomla.
Jednalo by se o projekty : internetové prezentace, e-shopy nebo intranetová řešení.
Nehledám ale společnost, nýbrž jednotlivce.
Náplní práce bude customizace a úpravy systému dle přání zákazníků

Nabízíme:
- odpovídající finanční hodnocení
- dlouhodobou spolupráci
- práci v mladém kolektivu
- zhodnocení svých znalostí

Předem děkuji za Vaše e-maily.
info@imperialweb.cz

Příspěvek editován: mpi, v: 14/12/2006 03:03

20. říj 2006 09:30 #12702
Odpověď od David Zirhut
Admin
No tak to teda nevim,
1) "Tvorba stránek s redakčním systémem od 14 990 CZK" (aniz by bylo jakkoli specifikovano o jaky CMS se jedna)
2) "Optimalizace webových stránek ... Jedná se o službu kombinující klíčování(registraci do vyhledávačů) ...
3) nikde na strankach jsem nenasel jedine jmeno ani jak je spolecnost velka

a to jen tak namatkou, co jsem zahledl. ja bych si teda dost rozmyslel s nimi si neco zacinat (at uz jako zakaznik nebo spolupracovnik)

MokrOus

20. říj 2006 10:08 #12705
Odpověď od Longfly
Uživatel
To že někdo neuvádí o jaký CMS jde to chápu a hlavně tehdy, když je v okolí kde podniká velká konkurence. Je dobré podat ty informace až opravdovému zájemci. Ale zájemce nebude bez referencí. Jak hledám tak hledám nikte nič. Žádná refe?

SEO, WEBY, GRAFIKA. Hledám práci externě.

20. říj 2006 10:42 #12706
Odpověď od Luboš
Uživatel
K čemu reference, hlavně že je strejda na ministerstvu :)

20. říj 2006 10:43 #12707
Odpověď od pitbull
Začátečník
no tak, ze za to chteji 15K proc ne, kdyz si sezenou nekoho kdo to koupi :o) No vzhledem k tomu, ze je to v.o.s tak na me to pusobi ze, se jedna o klasickou one man show opet :O) respektive two men show :o) Proste dalsi studaci co se chteji svest na vlne tohoto oboru. Co se musi uznat, ze maji alespon creativniho grafika :o) Takovej lepsi prumer no. Zkusenosti moc nemaji, vzhledem k tomu, ze nemaji zadne reference + cely web jsou takovy ty klasicky nic nerikajici plky :o). Dalsi vec, ktera vypovida o tom, ze zkusenosti moc mit nebudou je to, ze nabizi Corporate Identity coz je samozrejme kravina :o) Trochu me zarazi, ze na webu nabizi vlastni redakcni systemy a pritom hledaji nekoho pro praci s Joomla. Tady to zavani tak trochu nesolidnosti :o)
Kazdopadne kdyz uz nekoho hledaji, tak by se mohli vyhnout frazim typu odpovidajici financni hodnoceni. Je to opet nic nerikajici a ve vetsine pripadu to znamena, ze si nechavaji prilis prostoru na to, snazit se tlacit ceny za dodanou praci co nenize. :o)

Docela vtipny je to cteni o tom, ze do dvou let chteji byt nejvyznamnejsim hracem na trhu :o) Tak to uz zavani but naprostou najivitou a neznalosti trhu nebo jednoduse delaji ze ctenare vola :o)

Příspěvek editován: pitbull, v: 20/10/2006 10:51

20. říj 2006 11:49 #12709
Odpověď od Longfly
Uživatel
Jo v něčem s tebou určitě souhlasim. Co se týče peněz za kolik a co, tam moc nesoudim, protože se stejně cena upraví podle dohody. A taky dost záleží jak si stim dá ten kdo vytváří práci. Buď je to někdo kdo kůži rovnou serve a nebo někdo kdo ví co dělá a podle toho si cenu taky stanoví. Teď zrovna dělám na joomla jeden web, kterej bude včetně hostingu, domény, úpravy fotek a úpravy šablony za 5000,- Samozřejmě ještě nějaká ta registrace. Taky jsem dělal web kam jsem zajistil, text i seo i fota. Prostě komplet stránky a to je zase o jiných penězích.
Někdo nabízí za ceny nízké a potom plaťte ať máte to co chcete. Někdo nabízí za ceny vyšší, ale víc už si nevezme a zákazník má co chtěl a ještě něco na víc.

Se zakládáním společností typu v.o.s. nebo s.r.o. jsem se setkal. Většinou dva/jeden "borec" skvěle zmáknuté vystupování a obchodník jak má být. Styl tvorby webu byl : potřebujete stránky? není problém. jinde nakoupil, přirazil procenta a konečnej zákazník měl stránky. Ale za takovou cenu, že jsem ani netušil, že se dá web prodat.
:)

Příspěvek editován: Laiwis, v: 20/10/2006 11:50

SEO, WEBY, GRAFIKA. Hledám práci externě.

Powered by Fórum