Externí spolupráce
hledám schopné a spolehlivé programátory pro tvorbu internetových řešení na systému Joomla.
Jednalo by se o projekty : internetové prezentace, e-shopy nebo intranetová řešení.
Nehledám ale společnost, nýbrž jednotlivce.
Náplní práce bude customizace a úpravy systému dle přání zákazníků
Nabízíme:
- odpovídající finanční hodnocení
- dlouhodobou spolupráci
- práci v mladém kolektivu
- zhodnocení svých znalostí
Předem děkuji za Vaše e-maily.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Příspěvek editován: mpi, v: 14/12/2006 03:03
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
1) "Tvorba stránek s redakčním systémem od 14 990 CZK" (aniz by bylo jakkoli specifikovano o jaky CMS se jedna)
2) "Optimalizace webových stránek ... Jedná se o službu kombinující klíčování(registraci do vyhledávačů) ...
3) nikde na strankach jsem nenasel jedine jmeno ani jak je spolecnost velka
a to jen tak namatkou, co jsem zahledl. ja bych si teda dost rozmyslel s nimi si neco zacinat (at uz jako zakaznik nebo spolupracovnik)
MokrOus
SEO, WEBY, GRAFIKA. Hledám práci externě.

Kazdopadne kdyz uz nekoho hledaji, tak by se mohli vyhnout frazim typu odpovidajici financni hodnoceni. Je to opet nic nerikajici a ve vetsine pripadu to znamena, ze si nechavaji prilis prostoru na to, snazit se tlacit ceny za dodanou praci co nenize.

Docela vtipny je to cteni o tom, ze do dvou let chteji byt nejvyznamnejsim hracem na trhu

Příspěvek editován: pitbull, v: 20/10/2006 10:51
Někdo nabízí za ceny nízké a potom plaťte ať máte to co chcete. Někdo nabízí za ceny vyšší, ale víc už si nevezme a zákazník má co chtěl a ještě něco na víc.
Se zakládáním společností typu v.o.s. nebo s.r.o. jsem se setkal. Většinou dva/jeden "borec" skvěle zmáknuté vystupování a obchodník jak má být. Styl tvorby webu byl : potřebujete stránky? není problém. jinde nakoupil, přirazil procenta a konečnej zákazník měl stránky. Ale za takovou cenu, že jsem ani netušil, že se dá web prodat.

Příspěvek editován: Laiwis, v: 20/10/2006 11:50
SEO, WEBY, GRAFIKA. Hledám práci externě.
Jinak k tomu že neuvádí CMS, to je jasná věc. Protože jediný kdo z toho bude těžit bude konkurence. Ví z čeho děláte a co můžou navrhnout jinak a kde končí Vaše možnosti apod. Zajímalo by mě který zákazník bude rozumět pojmu "nabízím Vám systém Joomla za 15000". On chce slyšet "nabízím Vám za 15000 automatický web, se zálohováním, s atutomatickou fotogalerií, apod-do budoucna levně rozšiřitelná, levný provoz". Tomu rozumí.
A to že někdo prodá něco za 2x víc peněz je sice trochu dost, ale ten člověk je prostě šikovný. Ale zase nevíte co je v ceně. Jaký servis, prostě nic.
Navíc obchodník /zprostředkovatel/ se dokáže více věnovat zákazníkovi a dokáže být více agresivnější. Tzn. obchodník vidí pouze spokojeného zákazníka a v tom smyslu jedná, a tvůrce bohužel vidí nejdřív svůj problém a pak teprve zákazníka. Teď jsem to pojal možná nešikovně, ale prostě obchodník se věnuje zákazníkovi-i když připouštím že někdy je to hrůza.
Snad jenom co dodat-zkuste něco prodat.
Z tohoto pohledu moc nechápu proč se někdo pozastavuje nad cenou.
Prostě každá mince má dvě strany.
Navíc vše je individuální
Mimochodem kdyby někdo měl zájem zřejmě budu v brzké době potřebovat pro Joomlu vytvořit jednoduchý rezervační systém pro hotýlek o 55 pokojích.
Na joomlahelp.sk je nabor do translation teamu - ak mas zaujem mozes sa pridat.Ak by bol záujem pri výuke Joomla, ponúkam slovenčinu do backendu - cca 80%. Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
R