Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Nemůžu do administrace
01. dub 2019 09:12 #139663
Pěkné dopoledne,
něco se stalo a já nevím co. Nemůžu se dostat do administrace. Napíšu jméno a heslo a nic se nestane. Nehodí to žádný error že mám blbě hesla. NIc jen se nepřihlásím.
Instalovala jsme modul pro vysakování hlášky o cookies. Ale pak jsme se tam přihlásila mo žná i 2x Zkoušela jsme to i na jiném kompu. A nic, nic se nestane.
Web funuje bez problémů
Máte prosím někdo nějakou radu ?
Obnova zálohy z hostingu je řešení ale zrovna jako na potvoru jsme tam udělal hodně moc věcí tak si to nechávám jako poslední řešení.
Díky
něco se stalo a já nevím co. Nemůžu se dostat do administrace. Napíšu jméno a heslo a nic se nestane. Nehodí to žádný error že mám blbě hesla. NIc jen se nepřihlásím.
Instalovala jsme modul pro vysakování hlášky o cookies. Ale pak jsme se tam přihlásila mo žná i 2x Zkoušela jsme to i na jiném kompu. A nic, nic se nestane.
Web funuje bez problémů
Máte prosím někdo nějakou radu ?
Obnova zálohy z hostingu je řešení ale zrovna jako na potvoru jsme tam udělal hodně moc věcí tak si to nechávám jako poslední řešení.
Díky
01. dub 2019 09:47 #139664
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
vymazat cache prohlížeče, zkusit jiný prohlížeč?
Podívat se na chyby v developer tools?
Podívat se na chyby v developer tools?
01. dub 2019 09:59 #139665
Odpověď od Kamila
Začátečník
cache smazaná, jinej prohlížeč, jinej komp i mobil. A stejný čím to může být?
any ideas?
any ideas?
01. dub 2019 12:47 #139670
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Opravte stávající instalaci Joomly přehráním
Joomla! 3.9.x to 3.9.4 Patch Package (.zip)
(ZIP nahrát spolu s kickstart.php do rootu Joomly a rozbalit).
01. dub 2019 13:05 #139673
Odpověď od Kamila
Začátečník
To zní jako nadějný postup. Nasbírám odvahu a zkusím to.
Díky moc :kiss:
Díky moc :kiss:
01. dub 2019 18:32 #139677
Odpověď od Bong
Moderátor
Na to není odvaha potřeba. Nic špatného se nestane, pouze se opraví (nahradí) všechny soubory jádra Joomly. Všechno ostatní zůstane zachováno. Většinou to začne fungovat.
V opačném případě máte jistotu, že problém není v souborech Joomly a lze hledat příčinu dál (opravit-optimalizovat databázi, vypnout špatný plugin,...)
V opačném případě máte jistotu, že problém není v souborech Joomly a lze hledat příčinu dál (opravit-optimalizovat databázi, vypnout špatný plugin,...)