Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Šablony pro Joomla! - nejlepší?
23. bře 2012 11:20 #91565
Ahoj,
na svůj web bych chtěl zvolit nějakou slušnou šablonu. Který vývojář je nejlepší? JoomArt či GavickPro, RocketTheme, YooTheme nebo další? Jde mě samozřejmě o kvalitu, rychlost, vzhled, inovaci, funkčnost, přizpůsobitelnost atd.. Prostě to nejlepší.
na svůj web bych chtěl zvolit nějakou slušnou šablonu. Který vývojář je nejlepší? JoomArt či GavickPro, RocketTheme, YooTheme nebo další? Jde mě samozřejmě o kvalitu, rychlost, vzhled, inovaci, funkčnost, přizpůsobitelnost atd.. Prostě to nejlepší.
23. bře 2012 11:32 #91567
Odpověď od otkm
Začátečník
Pokud chces to nejlepsi nech si navrhnout sablonu od grafika presne podle potreby a pak si ji nech nakodovat.
23. bře 2012 11:42 #91569
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Doplnim "otkm"
Jen ta vysledna cena bude asi trosku nekde jinde.
Jen ta vysledna cena bude asi trosku nekde jinde.
23. bře 2012 12:03 #91572
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Tak kazdemu muzou vyhovovat sablony od jineho vyrobce. Nekdo neda dopustit na YooTheme nekdo na neco jineho. Me se libi a pouzivam sablony od Gavicka.
Ale vyjmenoval jste jedny z tech nejlepsich tvurcu sablon, takze tam rozdily nejak zasadni nejsou. Vice mene to je o vzhledu, kazdy tvurce ma svuj styl. No a vy si musite vybrat podle toho o cem ma byt vas web, aby jste tu sablonu nemusel celou prekopavat, ale vyhovovala vam pokud mozno tak jak je navrzena.
Ale vyjmenoval jste jedny z tech nejlepsich tvurcu sablon, takze tam rozdily nejak zasadni nejsou. Vice mene to je o vzhledu, kazdy tvurce ma svuj styl. No a vy si musite vybrat podle toho o cem ma byt vas web, aby jste tu sablonu nemusel celou prekopavat, ale vyhovovala vam pokud mozno tak jak je navrzena.
23. bře 2012 12:08 #91574
Odpověď od Ondra
Uživatel
Na poslední dva projekty jsem použil šablony od
joomlaplates.com
a docela mě baví. Jinak před tim jsem měl nějaký od Rocketu a taky v poho. Podpora 2.5 je už standard a zatim se mi nestalo že by mi nějaká extension template zbořila. Optimalizace pro browsery bezproblémů a co se rychlosti týká tak to bude asi taky trochu o tobě a ne jen o šabloně