Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Vlastní HTML modul a hlavní stránka

20. srp 2014 14:16 #117519
Prosím o radu. V Artisteeru jsem si vytvořil šablonu kde jsem použil vertikální a horizontální menu a pravé straně 3 bloky, v kterých mám odkazy na články.
V joomle jsou bloky jako Vlastní HTML moduly. Vše se zobrazuje tak jak má, pouze když je zobrazena hlavní stránka tak se odkazy na tyto články v blocích přesměrují na joomla/index.php/component/content/article/........ a po zobrazení se sice článek zobrazí ale je vše přeházené nebo úplně chybí. Dělá to pouze hlavní stránka kdekoliv v menu nastavená. Když použiju modul z joomly ( články z kategorie ) tak to funguje, nemůžu ale editovat ty bloky. Děkuji za kteroukoli pomoc nebo radu.

20. srp 2014 23:06 #117522
Odpověď od Bong
Moderátor

jarinku napsal: ... a pravé straně 3 bloky, v kterých mám odkazy na články. V joomle jsou bloky jako Vlastní HTML moduly.


Vypněte vytváření SEF URL. Pak můžete teprve stránky vytvářet a ladit. Použití Vlastní HTML modulu je nešťastné. To jako budete pokaždé něco přepisovat? Použijte modul menu, nebo některý z modulů 'Články - ...', protože, jak dobře nebo špatně jste si to udělal, tak vám to i funguje.

Pokud chcete poradit trochu blíže musíte nám dát odkaz na vaše stránky a vypnout SEF URL.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum