Přihlásit se

Phoca Commander

10. lis 2015 11:01 #124459
Phoca Commander od ferino
Pokročilý uživatel
Zdravím,
zdá sa mi, že kedysi tu bola téma ohľadom tohto rozšírenia, ale nenašiel som ju..
Písal som vtedy, že by sa zišlo tlačidlo "Download"

Ďalej som dnes zistil, že keď kopírujem súbor z jedného foldra do druhého a to konkrétne sprava doľava, tak mi to skopíruje a potom mi prehodí zobrazenie tých priečinkov naopak.
Nestáva sa to niekomu?

Inak je ten Commander celkom fajn :)

16. úno 2016 12:48 #125845
Odpověď od ferino
Pokročilý uživatel
Len sa chcem pripomenúť:
To tlačidlo bude / nebude?

Vďaka.

16. úno 2016 13:06 - 16. úno 2016 13:08 #125846
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, download jsem zatím nestihl implementovat, takže tam žádná změna. Ale snad se teď dostanu k upgradu, takže tam bych to mohl zaimplementovat.

Co přesně znamená: "prehodí zobrazenie tých priečinkov naopak."

Testuji to teď a při kopírování se mi to chová standardně.

Děkuju.

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook

16. úno 2016 13:10 #125847
Odpověď od ferino
Pokročilý uživatel
No fakt sa mi to stávalo vtedy, neviem, ale už sa to nestáva - odvtedy pretieklo veľa vody a veľa verzií Joomly :)
Takže sa s tým už nemusíš zaoberať...

Ale ten Download button by som fakt privítal :)

16. úno 2016 13:47 #125851
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, ano, download zkusím implementovat, ale vzhledem k tomu, že jsem na tvých stránkách (jiný topic: Phoca Cart) zjistil, že některé Jquery knihovny mají problém s Mootools a že také Phoca Gallery používá některé Popup metody s Mootools, strávím teď asi hodně času s přepisování Phoca Gallery (a nahrazováním/mazáním/přepisováním Popup metod, které používají Mootools)

Tak uvidíme, snad se k tomu brzo dostanu.

15. bře 2016 08:23 #126261
Odpověď od ferino
Pokročilý uživatel
Ahoj, dočkáme sa toho Download buttonu, alebo sa mám preorientovať na iný file manager?

15. bře 2016 10:43 - 15. bře 2016 10:44 #126263
Odpověď od Linelabcz
Admin

ferino napsal: Ahoj, dočkáme sa toho Download buttonu, alebo sa mám preorientovať na iný file manager?

Dobrý den, komponenta je ke stažení zdarma. Vývojář věnoval svůj volný čas tomu, aby pro vás komponentu vytvořil. Zkuste prosím příště napsat dotaz jinak. Díky.
Poděkovali: Cony

16. bře 2016 09:14 #126271
Odpověď od ferino
Pokročilý uživatel
Vážim si každého vývojara, ktorý venuje svoj čas, vytvorí komponentu a uvoľní ju zdarma na stiahnutie.
Ja som zase venoval svoj čas na testovanie tých komponent, pripomienkoval som, vychytával neaké muchy a nežiadal som za to nič, iba chcem vedieť, na čom som...

16. bře 2016 10:56 #126273
Odpověď od Cony
Moderátor
Já jsem si koupil nové auto, věnoval čas jeho testování a úplně zadarmo :)
CO chtěl asi Linelab naznačit je forma, ne obsah Vašeho příspěvku, vyzněl dost pejorativně.

02. čvn 2016 18:18 #127148
Odpověď od ferino
Pokročilý uživatel
Mám ešte jednu zásadnú pripomienku - a teraz naozaj nerýpem:
Štandardne mám nastavené v Joomle práva na súbory 644
Keď si dám editovať neaký textový súbor cez Phoca Commander a uložím ho, zmení mi práva na 444
Stalo sa mi to na viacerých weboch a spočiatku som si to nevšimol, až na jednej stránke mi prestal fungovať neaký doplnok a po dlhšom zisťovaní som prišiel na to, že je to kvôli tým zmeneným právam.

02. čvn 2016 22:09 - 02. čvn 2016 22:11 #127151
Odpověď od H13
Admin
Ahoj, hmmm, testuju to a nikde mi to 444 nevytváří, ale v kódu je pokus udělat 444 - vytvořít soubor, aby nebyl editovatelnej, ale to by mělo jet jen pro soubory, co už před tím byly 444

Zkus si stáhnout tento soubor:
www.phoca.cz/forumfiles/phocacommanderedit.zip
rozbalit a nahrát soubor do adresáře:

administrator/components/com_phocacommander/models/

tím se přepíše tento soubor: phocacommanderedit.php (model pro ukládání souborů)

Potom zkus nějakej soubor uložit, už by ho to do 444 nemělo dávat.

Dej vědět. Díky

03. čvn 2016 15:28 #127154
Odpověď od ferino
Pokročilý uživatel
Ďakujem pomohlo to.
Ale zistil som, že mi vlastne nechce povoliť upload zip súboru cez Phoca Commander - musel som uploadovať inak, cez FTP.
Pravdepodobne je to v nastaveniach, pozeral som Allowed File Types (Upload) a nenašiel som tam zip, tak som skúsil pridať
{zip=application/zip}
ale nepomohlo.

Ako na to?

04. čvn 2016 23:12 #127161
Odpověď od H13
Admin
Tak se zkus podívat, co je v nastavení Joomly!, zkus v globálním nastavení přepnout na FTP vrstvu, pak by upload byl v režimu FTP

05. čvn 2016 14:43 #127162
Odpověď od ferino
Pokročilý uživatel
Ospravedlňujem sa, trochu som sa zmýlil. ZIP prípona sa nachádza v povolených súboroch, takže problém je napokon v prístupových právach. Zistil som, že do foldra s právami 755 to nejde, až keď nastavím 775, potom to ide.
Ale touto cestou by som ísť nechcel, takisto som dosť zásadne aj proti povoľovaniu FTP vrstvy v Joomle.

Predsa by to malo ísť aj so štandardnými právami, napr. upload obrázkov bežne riešim cez JCE editor, na foldri images mám štandardne 755 a tam neni žiadny problém.
Nešlo by to takto aj v Commanderi?

Vopred vďaka.

05. čvn 2016 21:58 #127165
Odpověď od Bong
Moderátor

ferino napsal: ... Zistil som, že do foldra s právami 755 to nejde, až keď nastavím 775, potom to ide.
Ale touto cestou by som ísť nechcel, takisto som dosť zásadne aj proti povoľovaniu FTP vrstvy v Joomle...

Tyto problémy se neustále opakují. Zpravidla to souvisí s VLASTNICTVÍM složek a souborů. Opravte si jej a bude vám vše fungovat.

Na vysvětlenou: Složku, kterou jste vytvořil pomocí FTP manageru, není plně spravovatelná z Joomly...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.