Joomla 4.3.2 bezpečnostní aktualizace (31 kvě 2023)
Joomla! 4.3.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. Také tato verze Joomla pokračuje ve vysokých standardech přístupného webu, rychlosti a bezpečnosti. Joomla 3.10 bude i nadále podporována bezpečnostními opravami až do 17. srpna 2023, což vám pár měsíců na naplánování přechodu na Joomla! 4 a případnou aktualizaci rozšíření na verze kompatibilní s Joomla! 4.
Vyřešeno Jak vytvořit tabulku s možností třídění
06. srp 2015 19:33 - 06. srp 2015 19:34 #122955
Odpověď od Tomas
Začátečník
vložil jsem javaskript do článku, ale nic se nestalo. Tabulka je stále statická - v HTML vypadá vše v pořádku. Mrknete si mi prosím na to?
Pokusný článek
07. srp 2015 10:30 #122962
Odpověď od Pavel

Zkušený uživatel
Je tady další možnost existuje velice dobrá komponeta
TABULIZER
, která umí vkládat do Joomla stránek ecxelovské tabulky a nastavit u nich filtrování, řazení, hledání,.... Můžete si vytvořit různé vzhledy a mnoho dalších nastavení. Má však jednu nevýhodu - je placená, takže záleží k čemu vaše stránky budou sloužit jestli se to vyplatí, ale na druhou stranu komponenta se dá využít pro neomezené množství stránek
07. srp 2015 13:01 #122966
Odpověď od Cony

Moderátor
Na stránkách Vám vyskakuje jakási JavaSkriptová chyba. Nejdřív jí opravte.
Code:
Uncaught TypeError: jQuery(...).not(...).jqBootstrapValidation is not a function
09. srp 2015 08:39 - 09. srp 2015 08:40 #122991
Odpověď od Tomas
Začátečník
to p. Kopeček: děkuji za odkaz, tabulizer zdá se býti docela šikovnou featurkou, nicméně pro moji jednu tabulku se mi jeví platit si opakovaně membership nepříliš výhodné. Obecně nemám problém s placenými featurkami, platíme si např. membership na všechny produkty of yootheme, ale jednorázovým placeným featurkám se snažím vyhnout

09. srp 2015 08:44 #122992
Odpověď od Tomas
Začátečník
to Cony: nikde mi JS chyba nevyskakuje (nebo nevím, kam se podívat), ale z článku jsem pro jistotu vyřadil všechny ostatní JS a ponechal pouze tento jeden článek. Tabulka stále nic nedělá. Co je špatně?
10. srp 2015 00:20 #122999
Odpověď od Cony

Moderátor
Chybka už zmizela, zkuste upravit skript, který jsem psal takto:
Code:
jQuery(function() {
jQuery('head').append('<link href="//cdn.datatables.net/1.10.7/css/jquery.dataTables.min.css" rel="stylesheet" type="text/css">');
jQuery.getScript( "//cdn.datatables.net/1.10.7/js/jquery.dataTables.min.js" )
.done(function() {
jQuery('#auta').DataTable();
});
} );
Poděkovali: Tomas