Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Neexistující odkazy

15. led 2015 08:39 #119658
Neexistující odkazy od Mawerick
Návštěvník
Zdravím,
pomocí nástroje www.drlinkcheck.com/results/2cda46/1/broken jsem našel chybné odkazy na webu. O těch prvních třech vím, ale nevím co jsou ty poslední dva.

první neexistující odkaz: www​.balicistr​oje.cz/de/​component/​content/ar​ticle
je odkazován z www.balicistroje.cz/de/component/content...ichtung-mz4&catid=41

druhý neexistující odkaz: www​.balicistr​oje.cz/de/​component/​content/ar​ticle
je odkazován z www.balicistroje.cz/cs/component/content...lici-stroje&catid=34

Mám zapnuté "Přátelské adresy", tak nevím proč to ukazuje tu kostrbatou URL. A pokud to za tou dvoujtečkou je alias, tak je špatný a pokud to catid je ID kategorie, tak to je taky špatně. Navíc není zobrazováno horní menu, tvořené modulem. Pokud se ale na tento článek proklikám přes menu, tak je zobrazován správně.
Je to sice drobnost, ale zajímalo by mě co je to za chybu?

15. led 2015 12:41 #119664
Odpověď od Bong
Moderátor
Dle mého máte "čurbes" v přiřazení článků k menu, kategoriím a v různých jazycích. Když se na web podíváte jako nezůčastněný návštěvník a budete chtít něco najít, za chvíli to vzdáte. Je to neuvěřitelně nepřehledné.
Třeba vy říkáte: "když se proklikám na článek přes menu...", ale já to nedokázal...

Použít na katalog technických zařízení ve více jazykových variantách pouze články v Joomle je masochismus. Použijte nějako katalogovou komponentu. Stačí shop s vypnutým košíkem. Pak bude vše fungovat. Navíc bude mít uživatel možnost vybírat případně dle technických parametrů, doplňková zařízení se budou nabízet automaticky, atd., atd.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Powered by Fórum