Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
Aktualizace fóra
24. lis 2022 21:00 #147354
Odpověď od xunil
Zkušený uživatel
Pořád problém s přihlášením.
Přihlásím se a po zavření prohlížeče se zdá že jsem stále přihlášen (tlačítko odhlásit se) ale když kliknu na příspěvek jsem odhlášený.
Časové pásmo: UTC +0:00 není možné změnit a pořád je tu špatný čas.
Přihlásím se a po zavření prohlížeče se zdá že jsem stále přihlášen (tlačítko odhlásit se) ale když kliknu na příspěvek jsem odhlášený.
Časové pásmo: UTC +0:00 není možné změnit a pořád je tu špatný čas.
24. lis 2022 21:36 #147357
Odpověď od Linelabcz
Admin
Fórum také prošlo lehkým redesignem. Pokud objevíte nějaký problém, nejprve vyčistěte mezipaměť prohlížeče. V plánu je změna editoru.
Poděkovali: Cony
24. lis 2022 21:44 #147358
Změna editoru bude super, Tenhle mi přijde dost těžkopádný. A už jsou vidět poděkování
Změnila se barevnost tlačítka Webové přihlášení, nevím jestli úmyslně, ale teď je modré na modrém, tak dost splývá...
Odpověď od Cony
Moderátor
Změna editoru bude super, Tenhle mi přijde dost těžkopádný. A už jsou vidět poděkování
Změnila se barevnost tlačítka Webové přihlášení, nevím jestli úmyslně, ale teď je modré na modrém, tak dost splývá...
24. lis 2022 21:46 - 24. lis 2022 21:48 #147359
Zdá se že i přihlášení drží!
Díky.
Odpověď od xunil
Zkušený uživatel
Při psaní prvního příspěvku jsem tam tu možnost neměl.Časové pásmo je nastaveno viz globální nastavení Joomla.
Upravte si časové pásmo v profilu fóra v globálním nastavení.
Zdá se že i přihlášení drží!
Díky.