Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
GCalendar
28. čvn 2012 16:14 - 28. čvn 2012 16:15 #95163
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Podle kterého návodu?
Je kalendář na straně Googlu nastaveno sdílení - veřejný?
(nevím jak ve verzi pro J2.5, ale pro verzi 1.5 bylo nutné...)
Je kalendář na straně Googlu nastaveno sdílení - veřejný?
(nevím jak ve verzi pro J2.5, ale pro verzi 1.5 bylo nutné...)
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
28. čvn 2012 16:24 #95164
Odpověď od xRoman
Uživatel
Vycházel jsme především ze videí na youtube od uživatele g4joomla "". Sdílení jsem zkoušel zapínat i vypínat, události označoval jako soukromé i veřejné. Test modulu GCalendar mi píše vše v pořádku..."Test Check - GCalendar could read the events without any problems from calendar Test.
28. čvn 2012 16:33 - 28. čvn 2012 16:37 #95167
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
nejen událost, celý kalendář musí být veřejný - viz 6:04
28. čvn 2012 16:36 #95168
Odpověď od xRoman
Uživatel
..to jsem myslím udělal taky zaškrtnutím "Učinit tento kalendář veřejným".
28. čvn 2012 16:39 #95169
Odpověď od xRoman
Uživatel
Joomla evidentně s tím kalendářem (zkoušel jsem i jiné) komunikuje, jen nedokáže převzít zapsané události.
28. čvn 2012 16:40 #95170
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
může znamenat i negativní nastavení - zkontrolujte a napište zda je veřejný, či nikoliv..to jsem myslím udělal taky
28. čvn 2012 18:07 #95174
Odpověď od xRoman
Uživatel
ano, je veřejný. Sdílím i všeobecný kalendář České svátky, zde nastavení sdílení není a taky nezobrazuje události.
28. čvn 2012 18:20 #95177
Odpověď od xRoman
Uživatel
...bylo to. Už mi to jede, nechápu to, přitom jsem to zkoušel taky. Díky za čas. R.
28. čvn 2012 18:48 #95181
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Nyní státní svátky nejsou zvoleny k zobrazení (lze zvolit po rozbalení horního seznamu - nad kalendářem - nastavuje se u položky menu v backendu) - nebyl stejný problém i před tím?
28. čvn 2012 19:41 #95185
Odpověď od xRoman
Uživatel
ano, to bylo i dříve nastavitelné jako volitelné. I zde ale pomohlo správné nastavení přístupového jména a hesla. Ještě bych měl jeden dotaz. Zkoušel jsem šablonu, která využívá jQuery. GCalendar se vůbec nenačte. Podle jiného příspěvku zde vzniká konflikt jQuery a GCalendar. Nevíte jak řešit tento problém? Děkuji.
18. srp 2012 20:34 - 18. srp 2012 20:41 #96418
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
To to lze částečně nastavit v pluginu System - GCalendar, kde je možno určit načítání jQuery.
Ale zaručeně bych to nevěděl, pokud bych nedokončil češtinu pro toto rošíření. Pokud se vám tedy hodí český překlad GCalendar, stahujte na: www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/44-gcalendar
Ale zaručeně bych to nevěděl, pokud bych nedokončil češtinu pro toto rošíření. Pokud se vám tedy hodí český překlad GCalendar, stahujte na: www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/44-gcalendar
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
20. kvě 2013 12:19 #107816
Odpověď od Tomáš Gutek
Začátečník
Zdravím Vás, prosím potřeboval bych poradit. Nemáte někdo zkušenosti se zobrazením html kódu GCalendar v opeře.
Všude mi to jezdí, jen ne v opeře, místo kalendáře mi to zobrazí jen gmail adresu.
děkuji
Všude mi to jezdí, jen ne v opeře, místo kalendáře mi to zobrazí jen gmail adresu.
děkuji
Nejnovější příspěvky