Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
JEvents - chybová hláška
Pak se zaměřte na zobrazení, například Tooltip mají průhledné pozadí a není to přehledné...
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Bong napsal: Nastavte si Konfigurace JEvents - Komponenta - Formát data: Anglie - Francie.
Pak se zaměřte na zobrazení, například Tooltip mají průhledné pozadí a není to přehledné...
Díky mooooc. Pomohlo to. A snad i ten Tooltip už se zobrazuje přehledně.
Co ale s tou hláškou co se zobrazuje při vstupu na komponentu zu odkazu menu?
Hlášení
Nemáte přístup k této službě!
Všechno řeší kulka ...
Odhlaste se z front i back, vymažte cache a pak zkuste.
Bong napsal: A nejste náhodou při procházení frontendu přihlášen? JEvents totiž má vlastní nastavení uživatelů, kteří mohou editovat události a ta hláška může souviset jen s tím, že nemáte toto oprávnění.
Odhlaste se z front i back, vymažte cache a pak zkuste.
A co to hlásí vám když půjdete přes hlavní stránku a odkaz na Termín akcí?
Mě to tu hlášku dává pokaždé. Když jsem přihlášený, i když jsem nepřihlášený. A teď jsem to zkusil i na jiném počítači kde ještě přístup nikdy nebyl a tím pádem nebyl i nikdo přihlášený do administrace a taky to tu hlášku při vstupu napíše.
Zmizí až když se dá obnovení stránky, ale když se vstoupí zase přes odkaz v Menu tak se hláška znovu objeví
Všechno řeší kulka ...
Ahojky,mweinpold napsal: Me se zobrazuje IE9. Karle, je to jen hlaska, nebo to opravdu nevidis, to co videt chces?
tak toto jsem nějak nepochopil
Všechno řeší kulka ...
mweinpold napsal: Ja ji tam taky vidim porad a nemam s prihlasenim nic spolecnyho
Ptam se, opravdu nevidis co mas, nebo jen vyskoci ta hlaska a vse funguje jak ma?
Jen tam při vstupu vyskočí ta hláška, ale všechno funguje jak má a když se dá obnovení stránky tak hláška zmizí, ale při dalším vstupu přes odkaz v menu se objeví znovu
Všechno řeší kulka ...
mweinpold napsal: tak bych ji proste zhasnul v CSS
))))
No super
Všechno řeší kulka ...
Nejnovější příspěvky