Nejsi přihlášen.

Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Správa zákazníků?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Správa zákazníků?

Správa zákazníků? 3 měsíců #89120

zdareček, chci se zeptat jestli někdo z Vás neví o nějaké komponentě, ktera by měla na starosti klientelu. V praxi by to mělo vypadat tak, že kamarádka, která má kadeřnický salón, by po přihlášení měla přístup i do administrace své klientely, neboť u každé osoby by viděla co jí dělala naposledy apod. Nevíte zda něco podobného existuje?
  • maike
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: Správa zákazníků? 3 měsíců #89121

O.T. tohle je nejlépe řešit přímo v účetním programu, je to nejrychlejší, nejspolehlivější a hlavně kompletně provázané i s dalšími doklady. Bohužel, právě o tomto a ve službách obzvlášť, nikdo nechce ani slyšet...
Ale pokud alespoň vypisuje účtenku, je nejrychlejší si kopii napíchnout na ten správný hřebík...
  • Bong
  • PŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

www.bongovo.cz
Poslední úprava: 3 měsíců Napsal Bong.

Re: Správa zákazníků? 3 měsíců #89130

O co takhle vice podrobnosti..

Mne by zajimalo, jestli si tam ty jednotlive ukony bude zapisovat sama ke kazdemu profilu, anebo se to tam bude zapisovat automaticky na zaklade nejake objednavky, rezervace nebo jak? Pokud ne, pocita se vubec s tim, ze bude mit zakaznik nejaky pristup na web do sveho uctu?
  • dk-grafik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re: Správa zákazníků? 3 měsíců #89135

Shodou okolnosti je moje pritelkyne kosmeticka. Kdyz jsem ji navrhnul neco na zpusob, ktery mate v planu, tedy pres prihlaseni do administrace a spravovani to pres web bylo mi zaklepano na celo, s oduvodnenim, ze to zabere spoustu jejiho casu a ze je jenom zenska a na tyhle technicke veci nema hlavu ani cas.

Internet tedy ma, pocitac v provozovne asi tedy taky, takze nejjednodussi je vest si karty klientek vcetne treba fotek primo v pocitaci bud v nejakych slozkach nebo jeste lip v nejakem programku, staci pohledat existuje jich dost navic spojenych treba i s ucetnictvim.

Neberte to zle, urcite vas od toho neodrazuju, ale dle me tenhle system pro konkretne tento typ podnikani a sluzeb nebude mit dlouheho trvani, protoze by byl casove narocny na aktualizaci a spravovani. A ta prace co s tim budete mit bude zbytecna.

Tot muj nazor
  • prontik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

Pokud potřebujete naučit česky nějakou komponentu nebo modul napište mi PM, uvidíme co se dá dělat.
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.00 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 326 hostů a 11 členů