Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Joomla template
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Joomla template

Joomla template 1 rok, 7 měsíců #61410

Dobrý den,

dlouho jsem přemýšlel kam toto téma umístit, nakonec jsem zvolil toto vlákno.
Chtěl jsem se zeptat jestli je nezákoné umísťovat na webové stránky joomla templates které nejsou free, ale placené a jsou zdarma ke stažení.

Díky za odpověď.
  • ppeter
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček

Re: Joomla template 1 rok, 7 měsíců #61411

Když jsou placené, tak se přeci nebudou stahovat zdarma. Jedině pirádské kopie.
  • Koudy
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:Joomla template 1 rok, 7 měsíců #61412

To je dost všeobecný dotaz. Může ovšem vyvolat velkou diskuzi.

I ta placená šablona, kterou někdo dal k dispozici "nezištně", podléhá nějaké licenci. Konkrétní licenci pod kterou byla vydána najdete v šabloně (pokud nebyla odstraněna), nebo na stránkách autorů. V některých případech můžete dojít k tomu, že je vlastně vše v pořádku, i když vám prostý selský rozum a svědomí říká opak. Většinou však skončíte u definice sprosté krádeže.

Osobně nedoporučuji podobné praktiky, i šablony obsahují chyby a jen u autora máte zajištěnou pomoc a opravy. Nebyl by jste první kdo tady následně na fóru skučí o radu a diví se . A to nemluvím o tom, že se do vás autor může pěkně obout.

Zkuste přečíst i tento článek o licenční politice.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re:Joomla template 1 rok, 7 měsíců #61436

podle toho clanku co jsi zverejnil ve svem prispevku tak vlastne joomla templates jsou volne siritelny. Sice se to autorovi libit nebude,ale nic s tim zkratka neudela. Zacnu s projektem joomla templates ,snad me nezavrou ...
  • ppeter
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček

Re:Joomla template 1 rok, 7 měsíců #61437

podle toho clanku co jsi zverejnil ve svem prispevku tak vlastne joomla templates jsou volne siritelny. Sice se to autorovi libit nebude,ale nic s tim zkratka neudela. Zacnu s projektem joomla templates ,snad me nezavrou ...

To jsi asi špatně pochopil, vždy záleží na licenci, pokud je šablona např. vydaná v CC a ty porušíš pravidla z této licence (která jsou upřesněna), pak máš problém.
  • pnov
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Joomla template 1 rok, 7 měsíců #61442

Aha, a jak poznam jaka sablona ma jakou licenci ?! A, ktera licence me nezavazuje k piractvi ?!
  • ppeter
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.42 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 361 hostů a 21 členů