Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Script je zaneprázdněn. Chyba hostingu?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Script je zaneprázdněn. Chyba hostingu?

Script je zaneprázdněn. Chyba hostingu? 1 rok, 7 měsíců #61346

Přeji hezký den.

Mám poslední dobou problém. Sem tam dostanu hlášku od uživatelů, že se jim ukáže hláška o scriptu, který neodpovídá. Chtěl jsem se zeptat jestli jsou nějaké testy na webové stránky na tuto zátěž. Nebo jestli se dá zjistit jinak kde je chyba.
Co jsem našel, tak to jsou pro webové prohlížeče, ale to pro mě není podstatné, protože hlášky dostávají uživatelé s browserem.

Ještě napadlo, jestli nebude chyba na hostingu, ale to se mě nezdá pravděpodobné. Hostuji na placeném C4.cz

Adresa stránek je www.offroad-nadsenci.alias75.cz

Bude mě jasné, že je na stránkách spousta chyb, ale byl bych moc rád, když by se našla ta pravá, ta která způsobuje chybovou hlášku.

Děkuji
  • Alias75
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re: Script je zaneprázdněn. Chyba hostingu? 1 rok, 7 měsíců #61347

Zkuste zjistit více podrobností. Na které stránce to dělá, jak přesně vypadá hláška, v jakých prohlížečích, při jaké činnosti...
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re: Script je zaneprázdněn. Chyba hostingu? 1 rok, 7 měsíců #61349

Zkusím to poptat. Browsery to jsou různé. IE, FF co zatím vím.
  • Alias75
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re: Script je zaneprázdněn. Chyba hostingu? 1 rok, 7 měsíců #61365

Tak tady je hláška kterou mě poslal jeden uživatel. To okno na to nemá vliv. Hláška se mu ukazuje i když má kamery zapnuté nebo ne.

• Alias75
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
Poslední úprava: 1 rok, 7 měsíců Napsal Alias75.

Re: Script je zaneprázdněn. Chyba hostingu? 1 rok, 7 měsíců #61531

Tak jsem konečně uspěl u sebe na FF .
Chyba je: offroad-nadsenci.alias75.cz/media/system/js/mootools.js:48

Předpokládám, že "48" je číslo řádku, proto pro jistotu přikládám i tento řádek.
if(!this.addEventListener)fn=fn.create({'bind':this,'event':true});this.$events[type].values.push(fn);return(Element.NativeEvents.contains(realType))?this.addListener(realType,fn):this;},removeEvent:function(type,fn){if(!this.$events||!this.$events[type])return this;var pos=this.$events[type].keys.indexOf(fn);if(pos==-1)return this;var key=this.$events[type].keys.splice(pos,1)[0];var value=this.$events[type].values.splice(pos,1)[0];var custom=Element.Events[type];if(custom){if(custom.remove)custom.remove.call(this,fn);if(custom.type)type=custom.type;}

Děkuji za případnou pomoc.
  • Alias75
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re: Script je zaneprázdněn. Chyba hostingu? 1 rok, 7 měsíců #61535

Zřejmě poškozené soubory. Originál scriptu je větší. Přehrajte originálem, nebo jestliže script nepoužíváte na svých stránkách, odinstalujte.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.74 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 332 hostů a 18 členů