Co na to říct krom toho, že kvalitní zboží si dělá reklamu samo

. Ale dál už seriózněji ...
S oběma hostingy budeš spokojený, každý z nás to dělá trošku jinak, ale výsledek je stejný.
Na mém hostingu jde v prvé řadě o stabilitu (máme dostupnost přes 99,9% viz..:
itx.cz/vserver/ - měřeno pravidelně od roku 2006), rychlou odezvu (už si to nezávisle testovali jiní klienti a v podstatě jsme byli u většiny měření nejrychlejší) a samozřejmě bezpečnost. Osobně mám nastaveno safe mode on, ale je nastaveno tak, že Joomla (+VM+JOOMFISH+JoomSEF) a všechny aspoň trošku slušně napsané komponenty tam fungují bez problému.
Co se týče parametrů tak jediné co je u nás omezující je prostor. Nabízíme 3GB za 1188,- ročně (v ceně je i jedna CZ/COM/NET/ORG/.. doména). Jinak je tam vše co se dá na bežném LINUX hostingu najít - PHP5.x, více MySQL, DNS, statistiky, neomezený počet e-mailových schránek, více FTP účtů, denní zálohování, technická podpora, atp. Čili není žádná služba za příplatek, jednoduše je to prostě VŠE v jedné ceně. Samozřejmě v případě zájmu lze prostor zvednou dle potřeby zákazníka, cenově se to pak řeší individuálně.
Fyzicky je můj server umístěný na páteři v Praze. Technickou správu a konektivitu zajišťuje nethost.cz (což je v ČR v podstatě špička a největší český hoster velkoobchodního rázu).
Oproti Smarthostu jsme určitě menší firma (a máme i méně zákazníků). V něčem to je výhoda, v něčem asi nevýhoda. Honza k tomu určitě napíše své plusy, já jeho plus vidím v tom, že má SAFE MODE OFF (a proto tam půjdou v podstatě všechny komponenty). Ale jak jsme se již zmiňoval, každé řešení má něco do sebe. Cenově nevím jak na tom teď je, určitě napíše sám.
Jinak já (a myslím si že i Honza) jsem schopen pro daný projekt zřídit testovací prostor zadarmo a třeba po 14ti dnech, kdy si zákazník ověří funkčnost, se vystaví faktura.
To že děláme komplexní řešení pro Joomla + hosting u obou znamená, že případný support je také komplexní.
Příspěvek editován: XarlieN, v: 12/01/2009 10:47