Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Domácí hosting
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Domácí hosting

Domácí hosting 5 let, 5 měsíců #11459

Zdravím,chtěl bych se zeptat ohledně hostingu doma.Jelikož mám veřejnou IP adresu tak sem se pokusil rozjet web s Joomlou na svém PC.Doménu jsem si nasměroval dom na tu moji IP adresu.Problém je v tom že ty stránky nejdou načíst v naší lokální síti.Jenom mimo ni.Můj PC slouží jako brána do internetu v naší síti.Nevíte jak to vyřešit?
  • Thomas
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Domácí hosting 5 let, 5 měsíců #11463

No v tomto případě Tě odkážu na diskuze na serveru ZIVE, kde podobné dotazy řeší s železnou pravidelností.

HonzaG
  • honzag
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

Re:Domácí hosting 5 let, 5 měsíců #11465

Dík za info,ZIVE sem snad prolezl celé a skoro nic konkrétního jsem nenašel.Možná jsem blbě hledal ještě to projedu podrobněji.
  • Thomas
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Domácí hosting 5 let, 5 měsíců #11466

Musíš na všech počítačích v prohlížeči nastavit "Bypass proxy server for local address".
Třeba já mám FF, tam to je v možnostech připojení, do "nepoužívat pro" dej IP adresu toho počítače kde běží server.
  • lludvik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel

Re:Domácí hosting 5 let, 5 měsíců #11467

Na ten web z lokálu jdeš pod jménem nebo ip adresou? Možná by jsi to mohl trochu víc konkretizovat (uvést počátek těch ip adres, co znamená nenajedou atd.).
  • dvorix
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Domácí hosting 5 let, 5 měsíců #11469

ten web je nastavenej aby jel na IP 82.117.xxx.xx a když tam dám tu IP adresu tak to napíše že server nenalezen.Ještě dodám že se jedná od IP adresu nasměrovanou na moji IP adresu(192.168.xxx.x) v PC.Když nastavím v configuration.php adresu webu na moji IP (192..) tak to jede po locele ale jen pres IP adresu.A zase v venku to sice taky jede ale bez grafiky.
  • Thomas
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 1.15 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 322 hostů a 19 členů