Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Čeština pro Huru HelpDesk
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Čeština pro Huru HelpDesk

Čeština pro Huru HelpDesk 1 rok, 6 měsíců #62511

Ahoj,

jestli někdo používáte (nebo hodláte používat) Huru Helpdesk , mohla by se vám hodit čeština, co jsem spáchal.

Odkaz na oficiální fórum se souborem ke stažení

Překlad je dělán pro interní potřeby jedné firmy, takže si možná budete muset upravit některé termíny (např. používám výraz "Případ" místo "Problém"), ale možná vám to i v této formě ušetří spoustu hodin času...

Pokud budete mít jakékoli připomínky k překladu či návrhy na vylepšení, pište to do ofiko fóra nebo klidně sem, zapracuji obratem...

Přeji příjemné helpdeskování...

Minstrel
  • Minstrel
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Čeština pro Huru HelpDesk 1 rok, 5 měsíců #63362

Ahoj, díky za překlad. Jen nevím, kam soubor nakopírovat?
Díky za odpověď
  • Sreky
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Čeština pro Huru HelpDesk 1 rok, 5 měsíců #63365

Ahoj,

soubor je potřeba importovat do své databáze (např. pomocí PHPMyAdmin), hlavně si nezapomeň změnit v celém souboru před importem předponu tabulek "jos_" na svou, kterou používáš... !

Tady o tom něco píšou , případně ještě tady ...

Následně můžeš řetězce, co se ti nehodí, přepsat už v přímo v administraci svými...

Minstrel
  • Minstrel
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Rozbehnuti komponenty Huru HelpDesk 1 rok, 2 měsíců #67322

Zdravim,

momentalne neresim cestinu, ale vubec funkcnost teto komponenty. Nainstaloval jsem a komponenta funguje pouze pro neprihlaseneho.

Kdyz se prihlasim jako uzivatel na stranky, tak mi to po kliknuti vyhodi tohle:

Fatal error: Call to a member function redirect() on a non-object in /data/www/www_cls-agency_com/transtocls_com/administrator/components/com_huruhelpdesk/tables/user.php on line 11

A kdzy se prihlasim jako admin, tak mi to vyhodi tohle:

Fatal error: Call to a member function load() on a non-object in /data/www/www_cls-agency_com/transtocls_com/libraries/joomla/user/user.php on line 597

Jednou se mi nejakopu nahodou objevila i zminovana administratorska cast, ale po kliknuti na nejaky odkaz d administraci helpdesku opet ta sama hlaska.

Nevite prosim, co muzu udelat, abych to uvedl do chodu?

Dekuji za pripadne rady.
  • cls
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
TRANSTO CLS - www.transtocls.com - Přeposílaní zásilek z UK
FIRMA V UK - www.firmavuk.com - Můj život, postřehy a podnikání nejen za "malou louží" – Velká Británie
Poslední úprava: 1 rok, 2 měsíců Napsal cls.

Re:Rozbehnuti komponenty Huru HelpDesk 1 rok, 2 měsíců #67332

BTW, jen jeste mozna dulezita vec. Mam nainstalovany i VirtueMart. Nemuzou se tyto dve komponenty nejak kopat?

Diky.
  • cls
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
TRANSTO CLS - www.transtocls.com - Přeposílaní zásilek z UK
FIRMA V UK - www.firmavuk.com - Můj život, postřehy a podnikání nejen za "malou louží" – Velká Británie

Re: Čeština pro Huru HelpDesk 3 měsíců #82378

Ahoj, poradí mi někdo - nainstaloval jsem češtinu, funguje v pořádku, ale v mailech z Huru Helpdesku nefunguje - resp. text mailu je v pořádku, ale údaje, které vyplňuji během zadání případu jsou v nějaké špatném kódování:

DETAILY PŘÍPADU
---------------
ID: 8
Uživatel: Marek Košťál
Datum: 2011-11-09 15:23:42
Název: test 1
"
  • catcomp
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
  • Strana:
  • 1