Fenris.cz vs FenrisLab
FenrisLab je odnoží původního webu Fenris.cz, záměrně postavenou na .com doméně a sloužící k distribuci různých drobných doplňků Joomla!, z nichž některé (šablony a některé překlady) jsou placené. Vzhledem ke vztahu českých uživatelů k placení za doplňky je cílen na nečeskou Joomla! komunitu - proto také není čeština jeho primárním jazykem.
Fenris.cz je v současné době dočasně postaven na vedlejší kolej, nicméně zvažuji jeho reinkarnaci v pozměněné podobě - ta ovšem dost závisí na budoucím vývoji Joomlaportálu, pokud tedy nějaký vývoj bude - nechci zbytečně tříštit síly a vytvářet konkurenci pro tento web, nicméně možnost prezentace článků či volně dostupných překladů zde v současné době neodpovídá mým představám.
Dotazy na připravované překlady
AcajoomPro - ne! Komponenta se mi nelíbí a věnovat se jí do budoucna nebudu - konkurenční RSMail!, který jsem přeložil, považuji za lepší, popřípadě se podívejte po nějaké bezplatné náhradě.
BreezingForms - zatím nevím, jediný, kdo o to má zájem, je Bart a pak, osobně považuji ze lepší komponentu RSForm! Pro
ZOO 2.0 - dělám na tom a moc se mi to líbí, oproti jedničce obrovský krok kupředu..
MosetsTree - závisí na zájmu...
Obecně platí, že dělat překlady o tisíci frázích pro pět lidí nemá smysl, ekonomicky je to ztráta času - pochopte, že já sám používám jen zlomek toho, co překládám
ne PayPal platby
jsem sice přesvědčen, že tento platební systém by měl mít každý, kdo to s tvorbou webu myslí vážně, je to nejčastěji podporovaný mikroplatební systém mezi tvůrci placených rozšíření (mimochodem, barte, jak jsi platil šablony od YOOtheme?), nicméně vzhledem k možícím se dotazům na jiný způsob úhrady o tom pouvažuji

K hostime.cz jsem přesedlal před něko...
Onebit hosting je naprosto nejlepší h...
ONEbit je nejlepší hosting co znám. P...
Kapusta je snad nejhorší hosting co j...
Nějakou dobu jsem u nich, ale posledn...