Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

JoomlaXTC - recenze

08. říj 2015 12:44 #123852
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor

radek178 napsal: Jinak nevim, jaci jsou, ale je mne divna jedna vec. Maji porad a porad a porad dokola se opakujici vyprodeje, totalni vyprodeje, megavyprodeje. Lifetime clenstvi rusili, obnovovali, rusili, obnovovali atd. No proste v tomto mne prijdou divni, nechci rict neduveryhodni, ale jsem tam par let a problem nebyl.


Já jsem měl u nich nejdříve 3 měsíční členství za 40 USD. Pak jsem měl "v akci" roční za 49 a teď se mi povedlo sehnat doživotní členství za 59.

Je pravda, že s akcema čachrují neustále, ale třeba těch 60 USD je na jiných webech licence za jednu šablonu, tady je toho nepoměrně více. Na druhou stranu mají teď asi půl roku doživotní členství v akci za 99 USD a občas ještě cuknou dolů. Stačí chvíli vydržet.

Je to trochu zvláštní, ale na druhou stranu je pozoruju asi 2 roky, měl jsem několik nahlášených chyb, které opravili a i požadavky na support byly vždy vyřešeny k mé plné spokojenosti a v řádu hodin. Stěžovat si nemůžu. Právě proto mi může v hlavě trochu vrtat, co se děje a že to není úplně obvyklé. Tyhle slevové akce se obvykle dělají, když je zapotřebí vylepšit reputaci, ale nikde jsem na nic negativního nenarazil...

Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.

08. říj 2015 13:52 - 08. říj 2015 13:57 #123854
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ja nerikam, ze je to negativni, jen to je proste divny a prijde mne to, jakoby porad nahaneli a nahaneli klienty a pak treba najednou udelaji frnk a je po firme. Nagativni zkusenost taky nemam, ale ty supermegahyper akce uz provadi nekolik let.
A pred nedavnem zase verbovali, ze uz nikdy nebude lifetime a uz je opet zavedli. Ale krom techto podivnosti a tech chyb v kodu jsem problem nemel. Dokonce nam tehdy dali jeste pro neziskovku slevu, coz je treba u Rockettheme nemozny a Joomlart mne dal treba sablony zdarma.

Mne vadi, ze jsem prosvihl lifetime u Hotjoomla. Ja bych si oh vzal uz predtim, ale problem je v tom, ze nemaji dobre zpracovany nektery veci a ja programator nejsem, takze bych si nepomohl. Jedna se hlavne o CSS apod. Ostatni maji mnohem lip vymakanou typografii pro lamy a oni ani neplanuji zavest veci, ktery jsem chtel. Mozna taky proto, jsou ty jejich sablony tak rychly.

Ty chyby v kodu byly docela obludny. Je to cca rok zpet, ale ted uz je tam asi nemaji.

08. říj 2015 14:01 #123855
Odpověď od Linelabcz
Admin
Zdar Sváťo, můžu ti nabídnout kredit zdarma na linelabox.com, šablony si v editoru na webu můžeš sestavit a poupravit jak potřebuješ, nebo stáhnout hotové, nově třeba takovou: www.linelabox.com/virtuemart-templates/ Šablony jsou sice primárně zaměřeny pro virtuemart ale samozřejmě fungují i bez tohoto rozšíření. Pokud máš zájem napiš do PM.

28. pro 2015 10:21 #125002
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
Jestli jste uvažovali o členství v JoomlaXTC, patrně je ta správná chvíle na investici. Přišel mi e-mail s informací, jaké budou ceny od roku 2016. Ty ceny budou řádně "business" - celoživotní předplatné se dostane na šest stovek dolarů.

Může to být psychologický tlak, nicméně ještě do konce roku mají zvýhodněnou cenu a pak to "napálí". Chlubí se stovkou tisíc předplatitelů, je možné, že to fakt chtějí rozčísnout.

Co si o tom myslíte?

Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.

28. pro 2015 11:15 #125003
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Uz nekolikrat v poslednich letech rusili LIFETIME a vzdycky ho vratili. Uz nekolikrat zdrazovali a pokazde se to da sehnat za 60usd. To LIFETIME za asi 600usd, co oznamili ted, se vymyka. Takze bud jen pritvrdili nebo to opravdu mysli vazne.

29. dub 2016 10:19 #126797
Odpověď od Martens
Návštěvník
Ahoj, momentálně (konec dubna 2016) má JoomlaXTC lifetime subscription plan za 99 USD (místo 599 USD).

Powered by Fórum