Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Změna CSS Souboru nefunguje

25. dub 2018 02:42 #135327
Odpověď od David
Uživatel
Tak zatim než upravim kod jak mi poradil kocour :) vyuzivam CTRL + F5. Neni to idealni ale aspon se da pokracovat na upravach webu. takhle vas muzu otravovat zase :)

Je zvlastni ze po nahrani nove verze joomla, jsem klasika spustil zakladni sablony ale kdyz jsem tam nahral jakoukoliv free, doporucovanou i zde a znamou z minulosti, co jsem pouzival jako zaklad uprav. nahraje ji to (pokud to delam pres admina) ovsem sablona nefunguje tzn okno s cervenym rameckem aa obecnym errorem :) A tak jsem se vas chtel zeptat ( nechci zakladat dalsi forum kvuli banalite offtopic)

www.recoo.cz
kdyz prijdete na web, uvidite v pravem sloupci login a v levem identickou kopii login. vse je v poradku az nato ze pravej sloupec ma u nadpisu, moznost zavrit login nebo cokoliv jineho . zkousel jsem i obrazek a podobne. prosim netusite co je to za funkci? minule jsem se sni nesetkal a diky tomu ze neznam zadny zpusob kde sehnat nejakou zakladni sablonu prazdnou kde udelate stejny vzhled ( myslim tim rozlozeni jako je ted na recoo.cz ) a free sablony nejak nechtejí pracovat. musím se prokousat tady tímhle.
Web je v podstate pozicne finalni az na horni cast kde je vyber velikosti pisma a ten druhy problem. obavam se ze budu muset zasahnout do samotneho kodu a neco umazat. mno je jasny ze netusim kam presne a co presne, snad to bude provas hracka:) jak to tady ctu, pulka lidi by vsechno opravila i poslepu:))
omlouvam se ze otravuju je mi to blbe, ale netusim co zadat do google :D drtiva vetsina se da definovat a vyhledat ale tohle ne :) dikas predem a sry za tykani ale vem to cert me nato za ty roky neuzije :) a jak me nekdo pusti na sedadlo v autobusu, vim ze je konecna:D heh sry za ten text ale koupil jsem novopu klavesnici s US rozlozenim a nez si to vsechno zapamatuju, budu hold negramotnej :)
pridavam obrazek toho ocem mluvim at je jasno.
Přílohy:

25. dub 2018 13:18 - 25. dub 2018 13:19 #135332
Odpověď od Bong
Moderátor
Když byste se rovnou zeptal bez okecávání, bylo by to lepší. Dohledat co vlastně potřebujete je trochu zdlouhavé.
Zkuste tedy říci jednou větou co potřebujete vědět, tuto prostou větu zadejte do vyhledávače (pokud možno anglicky) a dostanete zaručeně uspokojivý výsledek ihned.

Zkuste to: "How to remove close button in joomla template beez3?"

Ať mě nepomluvíte. Upravte si CSS soubor position.css

#close span {
position: absolute;
display: none;
right: 20px;
z-index: 10000;
top: 5px;
font-weight: bold;
text-align: right;
line-height: 1.5em;
margin-top: 20px;
padding: 5px;
}

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. dub 2018 11:42 #135355
Odpověď od David
Uživatel
Vzdy popisu problem co nejvice aby normalni clovek pochopil co potrebuju. jednou vetou to fakt neumim a kdyby jo zadam si to do googlu.
Dekuji vsem normalnim a pane admine doporucuji vetsi oddelovaci hvezdu u avataru s pokorou. Jestli takhle jednate s lidma i v realnem zivote tak fíha. vlakno muzete zavrit. co kdyby nahodou nekdo mel podobny problem. Znate to. mate tu moc tak si ji uzijte.

ostatnim dekuju za normalni rady a odpovedi, znovu rikam ze si jich vazim. Zjistil jsem ze tenhle problem s close ma vice lidi a pomalu tusim jak nato :) zatím

27. dub 2018 12:27 #135356
Odpověď od Bong
Moderátor
No vidíte :-) a teď ještě zkuste vyhledat "How to remove fonts size in joomla template beez3?" a zbavíte se i toho horního problému (ten jsem v té záplavě textu přehlédnul) :-)

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

27. dub 2018 13:20 #135357
Odpověď od Svatopluk Vít
Moderátor
Jen procházím a komentuju - Pokud si myslíte, že přístup "pana admina" byl nestandardní, vězte, že tento "pán" je jeden z těch, kteří tohle fórum neúnavně čtou a stále dokola odpovídají na dotazy ať už složitější, tak jednodušší.

Co však vyloženě mrzí je to, když se někdo nesnaží, přijde sem na fórum a ptá se a je cítit, že se ani nepokouší a jen vyčkává. Máme z toho pak pocit, že náš čas vlastně není tak důležitý, protože váš čas je tem nejdůležitější.

Reakce tohoto typu sem nepatří. Za těch teď už několik desítek let, co portál běží se tady objevilo spousta lidí, kteří místní fórum proměnili ve firemní helpdesk, za který pak inksovali peníze. Proto ta averze vůči tomuto jednání. Nikdo z nás, co se na portálu pohybujeme, nemáme tento portál jako zaměstnání, nikoho z nás portál neživí - prostě máme jiné aktivity. A naše rady jsou dobrovolné a vyhrazujeme si právo se o ně dělit a být naštvaní, když se zdá, že je někdo pasivní a ještě nám to vyčítá.

A já jdu zase dál...

Jedna z hlav české komunity redakčního systému Joomla! a první překladatel uživatelského rozhraní k ní.
Poděkovali: Cony, HonzaKr, zpetr, Ernst

Powered by Fórum