Přihlásit se

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 bezpečnostní vydání (29 lis 2023)

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. a 5.x.

Blogovací web o civilizačních chorobách

09. led 2017 19:54 #129834
Blogovací web o civilizačních chorobách od tonboss
Pokročilý uživatel
Zdravím,
Rád bych od vás získal nějaké názory, jakým způsobem nejlépe udělat blogovací web. Základní fungování je následující. Přijde uživatel – zaregistrujete se – na webu klikne (například) na call to action „napsat článek“ a rázem se objeví v prostředí pro napsání článku.
(Napíše/nakopíruje text, základně ho poupraví, přidá foto, kategorii, apod…. klasika)
Doposud nic složitého. Asi také nic co by neuměla Joomla již v základu. Jenže řešit to například právě základními možnostmi Joomly mi nepřijde příliš „user frendly“ Je potřeba přemýšlet tak, že přijde naprostý neznalec Joomly a webů obecně a bude si chtít založit profil a psát blog o své nemoci. (jedná se o web ohledně zkušeností lidí s civilizačními chorobami).
Jak byste postupovali? Mám pár typů, ale nerad bych se do něčeho pouštěl, věnoval tomu hodiny času a pak zjistil, že támhle kolega joomlista má mnohem efektivnější způsob a zná tu a tamtu kompomentu, která se na to skvěle hodí.
Základem jsou tedy 2 věci:
Co nepohodlnější přidávání článků často dost nemocnými lidmi, kteří o tvorbě webu nemají páru.
Vlastní profily registrovaných uživatelů, které budou co „nejzajímavější“ (nemohu teď nalézt vhodnější slovo, ale každopádně, to co nabízí samotná Joomla mi přijde dost málo.)
Nějaké typy, jak to udělat mám, ale jak říkám. Rád se inspiruji a pomocí tohoto fóra a zkušenějších uživatelů naleznu co nejlepší možné řešení/rozšíření.
Děkuji za vaše tipy!

10. led 2017 03:22 #129838
Odpověď od Cony
Moderátor
Mrkněte na Easy Blog , zkušenosti nemám, ale demo vypadá docela user friendly.

V čisté Joomle toto asi nepořešíte, když na ničem jiném, skončíte na nahrávání souborů a přidávání obrázků do článků.
Poděkovali: tonboss

10. led 2017 13:37 #129843
Odpověď od tonboss
Pokročilý uživatel
Díky za radu. EasyBlog vypadá opravdu zatím jako nejlepší řešení. Je sice možná až moc robustní, ale nic lepšího jsem neobjevil. Jedině ještě Power Content , ale asi to nebude to pravé. Potřeboval bych to nasadit na Šablonu s frameworkem Helix3 ( tato ). Nemáte někdo zkušenost, jestli to nebude zbytečné problematické a nebude lepší koupit šablonu přímo od vývojáře EasyBlogu?

Powered by Fórum