Přihlásit se

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 bezpečnostní vydání (29 lis 2023)

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. a 5.x.

RSform formátování textu mailu

06. kvě 2016 15:36 - 06. kvě 2016 15:38 #126933
Zdravím, chtěl bych prodiskutovat s někým, kdo pracuje s RSform komponentou problém s textem v mailu. V mailu pro uživatele i admina je text, který je základně formátován (ztučněn, podtržen, změna barvy), text obsahuje proměnné z polí ve formuláři + zmíněný naformátovaný text. Zjistil jsem, že pokud přijde text uživateli vlastnící schránku na centrum.cz, tak je text "vykuchán" ...zobrazí se část textu, pak část přeskočí a pak opět část zobrazí. Psal jsem na podporu mail.centrum.cz a bylo mi oznámeno

"dle prověření je zpráva zakódována nejasným způsobem, kdy je uvedeno UTF-8, ale jsou obsaženy vícebajtové znaky, které není možné nijak zobrazit. Toto je stejné jako u zprávy na seznam, jen toto převedeno do jiných znaků, takže správné zobrazení není ani tam.
Proveďte kontrolu, zda je vše v UTF-8 a zda není zpráva složena z částí, které byly nakopírovány z jiného formátu a podobně."

Na seznam.cz a ostatních vlastních doménách to problém vyřeší nahrazením paznakem � (rozsypaný čaj) a text pokračuje dál. Zajímá mě, zda jste se s tím již někdo setkal, pokud ano, zda jste problém odstranili a jak?
Prohlížel jsem kodování webu, databáze i JCE editoru, vše je UTF-8. Díky předem za reakce.

Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!

Powered by Fórum