Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Přeposílání kontaktů na email

25. lis 2015 17:55 #124698
Přeposílání kontaktů na email od Lukáš
Začátečník
Dobrý večer,
Chtěl bych poprosit o pomoc s dvěma problémy.

1. Plugin user-tvorba kontaktu my nyní správně při registraci automaticky vytvoří kontaktní údaje nového uživatele. Dá se nějakým způsobem nastavit, aby po vytvoření kontaktu systém odeslal email s kontaktními údaji, do emailové schránky, abych tam mohl kontakt uložit do databáze pro rozesílání newsletteru? Nebo mi sám do adresáře v emailu tento kontakt uložit? používám hosting wedos, takže emaily mám v rámci webhostingu a přístup k nim je přes roundcube

2. existuje plugin(resp. modul), který by se dal použít jako forma pro přihlášení k odběru novinek? Klient by tam zadal jméno, emailovou adresu a systém by mi to zas poslal jako mail do schránky, nebo kontakt ve schránce rovnou přidal do adresáře.

Děkuji za rady

25. lis 2015 18:48 #124699
Odpověď od Bong
Moderátor
A co to udělat jednodušeji a použít nějaké rozšíření pro newslettery? extensions.joomla.org/
třeba phoca Email www.phoca.cz/phocaemail a nemusíte se o nic starat.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Lukáš

25. lis 2015 19:10 #124700
Odpověď od Lukáš
Začátečník

Bong napsal: A co to udělat jednodušeji a použít nějaké rozšíření pro newslettery? extensions.joomla.org/
třeba phoca Email www.phoca.cz/phocaemail a nemusíte se o nic starat.


podle popisu to vypadá, že mi to komplet vyřeší bod 1. Nevíte, zda se tam dá nastavit jako odesílací email jiný, než ten co používá joomla na systémové zprávy?

a k bodu 2, napadá vás nějaký plugin, kterým se uživatel může přihlásit k odběru novinek bez registrace? (pokud budu využívat to odesílání z phocaemail, tak ideální by bylo kdyby ten plugin vytvořil kontakt v joomle)

Powered by Fórum