Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Hezké URL - vynechat u jedné komponenty

27. lis 2015 10:43 #124726
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
u Vm vidím dva základní problémy. diakritika v url adrese (dá se to nastavit, ale hned na začátku a málo kdo o tom ví) a hlavně možnost zobrazení detailu produktu bez kategorií, což je takový základ myslím. a pár užitečných drobností by se taky ještě našlo. třeba výrobce v url.

na těch komponentách typu RS Seo, sh404sef, MijoSef a podobně se mi právě líbí to, že mám vše pokupě a můžu donastavit. Mijo je už moc složité a na každém webu narážím na konflikty, které končí kontaktem podpory a upravy komponenty na míru. Naopak RSSeo! je zase až přehnaně oklešťené a kromě toho, že to mám "vše na jednom papíře" toto až tak moc neumí. V posledních dnech se pídím po sh404sef abych jej vyzkoušel. To by mohl být nějaký zlatý střed. Ale kupovat to bez vyzkoušení nechcu. Černý pátek neuznávají. Tak snad časem :)

27. lis 2015 11:47 #124728
Odpověď od Cony
Moderátor

ma®vays napsal: kdyby joomla měla aspoň nějakou základní komponentu v sobě, tak ano. Ale úplná absence možností ovlivnit některé částí mi prostě chybí. hlavně tady, poud se bavíme o joomle na které používám VM.

Tak pro základ by měly sloužit nabídky. Pomocí nich si vytvoříte poměrně slušnou základní strukturu, a pomocí aliasu si ovlivníte co potřebujete.

Powered by Fórum