Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Chyba : ERR_TOO_MANY_REDIRECTS - m-aster.cz

03. lis 2015 18:12 #124319
Ahoj,
učím se spravovat stránky v joomle a poslední dobou se mi povedlo zavést do webu chybu, se kterou si nevím rady.
Na stránky jsem nainstaloval šablonu Joomspirit 76 a modul slideshow a všechno klapalo jak má, pak jsem si hrál s nastavením, v manuálu si přečetl, že je vhodné nainstalovat i Jquery_easy plugin, aby se předešlo konfliktům a od té doby otevřu stránky pouze ve svém prohlížeči chrome, ale v IE nelze otevřít a chrome v tabletu hlásí chybu příliš mnoho přesměrování. Jquery easy jsem odinstaloval, ale problém přetrvává. jedná se o stránky m-aster.cz . Pokud byste někdo byl tak hodný a kouknul na to, budu vděčný za každou radu, pomoc, vysvětlení. Díky

03. lis 2015 20:23 #124320
Odpověď od Bong
Moderátor
Ono to máte celé nějaké poťapané. Kam jste tu Joomlu nahrál? S adresou m-aster.cz/domains/m-aster.cz/index.php/en/ žádnou parádu nenaděláte. Také proč používáte vícejazyčný web, když to máte jen česky?

Nahrajte web do správné složky, dejte si do pořádku jazykové verze, nastavte řádně vytváření SEO SEF adres... Váš hosting má nápovědu, využijte ji: kb.wedos.com/

Jestli vám všechno chodilo před pluginem a po jeho instalaci ne, prostě jej odinstalujte, asi jej nepotřebujete...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

04. lis 2015 10:37 #124326
Odpověď od Lukáš
Začátečník
No já to měl původně v té kořenové složce www, ale pak jsem se s majitelem stránek domlouval, že by tam chtěl i e-shop na subdoméně, tak jsem to právě z www přesouval podle tohoto návodu z kb.wedos do té doménové složky. To bych se chtěl také zeptat, jestli nevíte jak to udělat, aby se mi nezobrazovala na každém odkazu ta cesta přes tu doménovou složku.. (jinak, než to zas přesouvat zpátky do www)

Vícejazyčný web se plánoval do budoucna, ale vzhledem k tomu, že ze všech zainteresovaných lidí umím anglicky jen já, a tím pádem by nikdo cizojazyčného klienta neobsloužil, tak se překlad stránek dá odsunout o pár let, než se anglicky naučí i někdo z pracovníků. Jakým způsobem se to dá zrušit?

no před pluginem to fungovalo, po instalaci ne a po odinstalaci také ne, tak si právě nevím rady co s tím, abych nemusel mazat celý web a začínat úplně od začátku. A pokud by to byla opravdu jediná možnost, dají se nějakým způsobem vyexportovat články a následně importovat do nového webu?

04. lis 2015 10:55 - 04. lis 2015 10:56 #124327
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
A ten eshop neběží na Joomle? Jinak nechápu, proč by měl běžet na subdoméně. Nicméně, pro subdomény je na Wedosu složka subdom.

04. lis 2015 11:10 #124328
Odpověď od Lukáš
Začátečník
takže i když dám hlavní stránku do kořenového adresáře, tak mi stále půjde nahrát eshop do subdomény? Já chtěl právě použít jiný redakční systém dělaný přímo na eshop, ale pokud by se to dalo udělat v rámci jednoho systému joomly, tak bych to uvítal více.

04. lis 2015 11:21 #124329
Odpověď od Lukáš
Začátečník
Tak error too many redirects jsem vyřešil. Bylo to způsobeno špatným nastavením jazyků.

Vyřešil jsem to tak, že jsem nastavil jako výchozí jazyk češtinu, pro veřejnou část i administraci, zakázal jsem anglický jazyk pro obsah a zakázal pluginy system-kód jazyku a system-jazykový filtr.

Je to správné řešení nebo jsem tím spíš pokazil něco nového?

Powered by Fórum