Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (Včera)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Import dat z jiných stránek

05. čvc 2015 20:40 #122523
Import dat z jiných stránek od Karel
Uživatel
Ahoj, chci se zeptat jestli neznáte nějaký rozšíření/plugin na joomlu pro čerpání dat z jiných stránek. Přesněji potřeboval bych na svých stránkách sportovního klubu zobrazovat tabulku s aktuálním pořadí z oficiálních stránek ligy..

05. čvc 2015 22:48 #122526
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud ty oficiální stránky možnost přebírání dat umožňují, je to možné. Ale pochybuji a když, tak ne zdarma...
Zkuste se podívat na stránky ligy, zda tam není nějaká informace, nebo kontaktujte jejich správce. Zkuste také, zda neposkytují RSS kanál atp.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

16. čvc 2015 21:22 #122661
Odpověď od Tibor Csunyocska
Uživatel
Poznám 2možnosti. Jedna je ako písal BONG že zdojová stránka Vám poskytne RSS a Vy si nainštalujete čítčku RSS na Váš web. Druhá možnosť je že si vypýtate od admina Export ich dát vo formáte XML a pomocou CSVI naimportujete do Vašich stránok. Hlavný rozdiel je že RSS vlastne načítava zo zdoja a teda smeruje to na stránky odkiaľ dáta získavate a CSVI import importuje ich dáta priamo na Váš web napriklad do člankov. takže sa to "tvári" ako Vaš obsah.

Sme spoločnosť, ktorá sa zaoberá hlavne programovaním windows aplikácií a internetových stránok, ale aj servisom počítačov a predajom komponentov. Vznikli sme na základe vášne k programovaniu a potreby uľahčiť každodenné úkony každého z nás. viac na našom webe alebo FB ;)

Powered by Fórum