Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

VitaBook 2.2.3. - nejde odeslat zpráva

23. lis 2014 23:10 #119023
Odpověď od ada
Uživatel
Tak jsem se v tom povrtal a zjistil jsem, že originální šablona je OK a VitaBook v ní funguje. Soubor po souboru jsem zkoušel a zjistil jsem čím to je. Kromě css jsem upravil i index.php šablony beez3 a v něm jsem odstranil <div id="fontsize"></div>, abych se v horní části zbavil odkazů na změnu velikosti textu. Takže jsem <div id="fontsize"></div> vrátil zpět do index.php a místo toho jsem v souboru layout.css nastavil #fontsize {position: relative; top: -milión px;} :D a dobrý :) ...teď už jen vyřešit problém "Není nastavena dočasná složka PHP" a bude to OK.

karel0 díky za nasměrování, že by to mohlo být šablonou. Vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo mít vliv.

23. lis 2014 23:17 #119024
Odpověď od ada
Uživatel

Bong napsal: Nemusíte nad ničím moc bádat. Vaše Joomla je špatně nainstalovaná. Tím začněte. Viz.: Jak správně nainstalovat Joomlu . Když vám totiž chybí základní složky nutné pro chod systému, těžko něco bude fungovat správně.

Pak se můžete zabývat úpravami vaší šablony. Když originální funguje a vaše ne Může být další chyba v úpravách.

Ale více vám nikdo asi neporadí, protože jak bylo řečeno výše: Chcete-li od někoho nechat pomoct, ukažte někomu s čim konkrétně máte problém. Tedy dejte odkaz na stránku s chybou...


Jumla byla nainstalovaná nejspíš dobře, jenže na jiném hostingu a poté přesunuta. Tím nejspíš vznikl problém s dočasnou složkou PHP. Potíž s VitaBookem jsem již vyřešil. Bylo to způsobeno upravou šablony Beez3 odstraněním <div id="fontsize"></div> z index.php

03. pro 2014 15:02 #119208
Odpověď od Petra
Uživatel
Vitabook má problém s odesílacím tlačítkem. Než jsem nainstalovala Joomla 3, tak jsem to i rozběhla, ale teď s emi to také nedaří. Snad to tvůrce brzy opraví.

Powered by Fórum