Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Strict Standards: chlášení při použití pluginuuuu

22. srp 2014 03:47 #117530
Zdravím všechny joomlaře...
Používám J 2.5.24 a použil jsem Facebook Slider Likebox a nově ProJoom_Multi_Rotator asi předevčírem nainstalováno. Po zapnutí a nastavení fungovaly obě správně s předposlední verzí šablony, ale dnes po nahrání již po několïkáté upravě šablony v Artisteeru a znovu zapnutí těchto komponent to hlásí na rotatoru: Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /web/htdocs2/plaxtoncz/home/www/modules/mod_bannerrotatorfx/mod_bannerrotatorfx.php on line 55
a na FB sliderboxu: Strict Standards: Non-static method modFBLikebox::getFBLikebox() should not be called statically in /web/htdocs2/plaxtoncz/home/www/modules/mod_fbslider/mod_fbslider.php on line 4.
Bohužel to dělá i při použití jiné komponenty na banery. Nechápu co vlastně po mě chce? Je to v nastavení joomly, serveru nebo jen chyba v té šabloně. Zkusil jsem i aktualizovat joomlu na poslední verzi 2.5.24 ale beze změny.
No a navíc jsem nyní zjistil, že ať použiji šablonu jakou chci, dělá to již u všech :-(
Navíc což jsem ještě nezažil, tak když se podívám do "Správce rozšíření / Správa tak zde není ani jedna šablona což na jiných webech mám a zde se dají i odinstalovat.
Celkově se ta joomla chová prapodivně na rozdíl od ostatních, které mám (celkem asi 10).
Nebylo by tedy lepší celou joomlu přeinstalovat a začít znovu? Nechce se mi to nějak líbit. Stránky v současném stavu s vypnutými těmi komponentami na banner, ale zapnutým FB likeboxem jsou na adrese www.plaxton.cz
Prosím o radu a pomoc - díky Jirka.

22. srp 2014 07:09 #117531
Odpověď od Bong
Moderátor
Tato otázka je velmi frekventovaná, zkuste občas použít vyhledávání: Strict Standards: Non-static method

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

22. srp 2014 16:07 #117532
Odpověď od Jiří
Uživatel
Díky Bongu, projdu si to - nenapadlo mne to vyhledat přímo tady, jen jsem to zkusil přes google a nic moc.
Polepším se, ještě jednou díky.

Powered by Fórum