Čest práci,
1.) dá se v K2 (na "ostrém webu") pohlídat např. mailem, že někdo z registrovaných aktualizoval svůj článek? Např. adminovi přijde mail "na
www.neco.cz byl aktualizován článek (id)".
2.) Mám naimportovanou db hotelů. Všechny mají přiřazeno autor = id admin např.62.
Imituji přihlášení na frontendu:
Nový registrovaný dostane id např.63.
Já musím změnit v db autora tzn autor = 63, aby mohl svůj hotel aktualizovat.
Registrovaný aktualizuje článek a uloží jej. Zobrazí se notice, že nemá právo na zveřejnění a druhá notice, že je vše uloženo což je v pořádku, protože skupině registrovaní v K2 jsem zakázal upravovat cizí "item" a zveřejňovat.
Kámen úrazu je ten, že prezentace hotelu v tu chvíli zmizne z webu než ji super admin nezveřejní. Dá se někde nastavit, aby byla zveřejněna stará verze prezentace před aktualizací než tu novou verzi prezentace admin potvrdí?
3.) Teď admin zkontroluje obsah aktualizované prezentace a dá uložit. Změní se autor z id "63" na id autora "62" což znamená, že autorem je opět admin, což nechci. Pokud by chtěl autor id63 znovu někdy aktualizovat musí mě kontaktovat a já v db musím změnit id 62 na 63, aby se dostal ve svém účtu na svou prezentaci.
Dá se to nějak změnit a nebo je na to K2 krátká.
Db má více jak 13 a půl tis. objektů a pokud bych měl všem pořád přehazovat id autora... tak bych s K2 mohl i spát.
Díky za radu