Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

AceSEF nemění se meta title
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: AceSEF nemění se meta title

AceSEF nemění se meta title 1 rok, 5 měsíců #63965

Zdravím všechny, mám problémek a nevím si s ním rady už celou noc. Po použití několika komponent jsem se rozhodl použít na opt. SEO A SEF. Program aceSEF jsem nainstal. a po velice zdařilém návodu od Fenrise také zkontroloval jestli vše mám nastavené tak jak píše. Url se mění naprosto bez problému, ale meta title si ani neškrtá i když je zapnut a vše, alespoň vypadá tak jak má. Bohužel v titulku prohlížeče se neustále zobrazuje pouze název kategorie z původního odkazu. A já už vážně nevím co s tím. Tím bych Vás chtěl požádat, dobré duše, pomocte mi.
  • Kazzatel
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: AceSEF nemění se meta title 1 rok, 5 měsíců #64047

Tak nakonec mě napadlo udělat tu nejbanálnější věc a to nová instalace. A vida vše běží jak má zřejmě to měl na svědomí nějaký ten plugin acesef nebo nepodařená předešlá instalace. Díky všem za zájem
  • Kazzatel
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: AceSEF nemění se meta title 1 rok, 5 měsíců #64051

No asi takhle, naši turečtí přátelé v poslední verzi, tj. 1.3.13 něco provedli s generováním META Title - když jsem probral ze šoku, nezbylo než provést přenastavení generování title - k automatické generaci jsem si nastavil tvorbu předpony ve tvaru Fenris.cz a kompletně vymazal všechny uložené URL , přišlo mi při mé lenosti rozjumnější nechat si vygenerovat nové URL než v těch původních META přepisovat....
  • Fenris
  • PŘÍTOMEN
  • Super Admin

Re: AceSEF nemění se meta title 1 rok, 5 měsíců #64227

To v těchto případech plně chápu než se probírat stovkami odkazů. Ještě abych upřesnil info k mým předešlým příspěvkům. V této chybě asi něměli zrovna prsty naši turečtí přátelé jako spíše já. Hrabal jsem ve zrojovém kodu a potom co jsem si toho po pár dnech všiml , že nejdou meta tagy, upně jsem na tyto moje předešlé změny zapomněl. No patří mi to, skleróra je hold sviňa.
  • Kazzatel
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.75 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 395 hostů a 18 členů